26 / 04 / 2024

Enes Batur yeni evi

Enes Batur yeni evi

Ecenaz Üçer ile yeni bir aşka başlayan sosyal medya fenomeni Enes Batur, yeni aldığı evine helikopter pisti yaptırdı.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerindeki yatırımcılara kira ve faiz desteği!

İhtisas Serbest Bölgeleri Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, "Yeni nesil ihtisas serbest bölgelerinde kiralanan arazi ve binalar için 75 bin dolara kadar kira harcamalarının yarısı karşılanacak." dedi.

Enes Batur yeni evine helikopter pisti yaptırdı!

Ecenaz Üçer ile yeni bir aşka başlayan sosyal medya fenomeni Enes Batur, yeni aldığı evine helikopter pisti yaptırdı.

Enes Batur Alya Villaları'nı tercih etti!

Ünlü Youtuber Enes Batur Bodrum’da arkadaşları ile Alya villalarında tatilin keyfini çıkardı. Batur, Bodrum’un en güzide tatil mekanlarından biri olan Alya Sierra Villaları'nda konakladı...

Hande Enes, Engin Group’un gayrimenkul işinin kaptanlığını üstleniyor!

Hande Enes, internet yatırımlarına ek olarak aile şirketi Engin Group’un yeni girdiği gayrimenkul işinin “takım kaptanlığını üstleniyor.

Akfen İnşaat İncek Loft'ta Enes Batur'u ağırladı!

Yıllardır birçok projede boy gösteren Akfen İnşaat sosyal atağa geçti. Firma, Ankara İncek Loft'taki konut projesinde YouTuber Enes Batur Sungurtekin'i misafir etti.

Enes Berse iddialı projeleri yönetecek!

Astay Gayrimenkul'de genel müdürlük koltuğuna bir atama gerçekleştirildi. Yönetim kurulu başkanlığını Mesut Toprak'ın yürüttüğü Astay'da kuruluşundan bu yana sorumluluk alan Enes Berse, şirketin yeni genel müdürü oldu.

Ece Banyo yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı!

Yapı sektörünün lider kuruluşu ECE Holding’e bağlı ECE Banyo üst yönetiminde yeni atamalar gerçekleştirildi. Levent KARACABAY, Ahmet ÇENESİZ ve Ömer TÜRKER Genel Müdür yardımcısı olarak atandılar.

Mono Mimarlık İnşaat Kadıköy'de 4 yeni projeye başladı!

Mono Mimarlık İnşaat, İstanbul'un Anadolu yakasında Mono Suadiye, Ramazanoğlu Göztepe, Batur Çatalçeşme ve Mono Çatalçeşme adında 4 yeni projeye başladı. İşte Mono Mimarlık İnşaat'ın Kadıköy projelerinin detayları...

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Enes Batur yeni evi Haberi

Enes Batur yeni evi

Ecenaz Üçer ile yeni bir aşka başlayan sosyal medya fenomeni Enes Batur, Instagram hesabının hikayeler kısmından yaptığı yeni paylaşımla yine adından söz ettirdi. Enes Batur, son olarak yeni aldığı evine helikopter pisti yaptırdı.

"GERİYE BİR HELİKOPTER ALMAK KALDI"

Takvim'de yer alan habere göre; Instagram hesabı üzerinden pisti gösteren bir paylaşım yapan Batur, "Geriye bir helikopter almak kaldı" diye konuştu. Batur'un bu paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyanın yeni gündemi oldu.

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

YouTube'da yayınladığı videolarla adından söz ettiren Enes Batur, oyuncu Damla Aslanalp'ten ayrıldıktan sonra Ecenaz Üçer'le aşk yaşamaya başladı. Genç çift önceki gün Nişantaşı'ndaki City's AVM'den çıkarken görüntülendi. Enes Batur ve Ecenaz Üçer AVM'den, Batur'un geçen yıl 1.5 milyon liraya aldığı BMW i8 model arabasıyla...