26 / 04 / 2024

Enes Yerdelen

Enes Yerdelen

Mega Cıty Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Mega Cıty İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

New İstanbul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

New İstanbul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Arnavutköy, Anadolu Mahallesi'nde kuruldu.

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 17 Şubat 2015'te, Arnavutköy'de 75 bin TL sermaye ile, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

May Almagrebi Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

May Almagrebi Gayrimenkul Limited Şirketi, Enes Yerdelen tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Kasım 2014 tarihinde Arnavutköy, Anadolu Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi, 14/B'de kuruldu.

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacoğlu tarafından kuruldu.

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun ne iş yapar? Korkmaz Enes Ergun'un kariyeri nedir?

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun hangi alanlarda çalışmalar yapmıştır? Korkmaz Enes Ergun hakkında merak edilen tüm ayrıntılar, eğitimi ve kariyeri nedir? İşte haberin ayrıntıları...

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirci ve Ayhan Karlıağa ortaklığında kuruldu.

Erman Yerdelen kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Erman Yerdelen kimdir? Kaç yaşında? Erman Yerdelen daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erman Yerdelen'in eğitim hayatı nasıldı?

Enes Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Enes Çelik tarafından kuruldu.

Ens Enes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Enes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hüseyin Teker tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Senkar Yapı İnşaat Demir Çelik Plastik Reklam Bilişim Nakliye Ve Oto Yedek Parça Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Enes Elikara tarafından kuruldu.

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi kuruldu! 

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Metin Şahin ve Enes Uğur ortaklığında kuruldu.

Dinamik Kadıköy Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Kadıköy Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Enes Aykal tarafından kuruldu.

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Enes Yardımcı ve Bayram Sarıtaç ortaklığında kuruldu.

Zerma Yapı Taahhüt İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerma Yapı Taahhüt İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şile'de Enes Küçükdalgıç ve Hüseyin Küçükdalgıç ortaklığında kuruldu.

Usul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Usul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Enes Ulutaş ve Ufuk Uslu ortaklığında kuruldu.

Enes Yerdelen Haberi

Enes Yerdelen

Mega Cıty Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Mega Cıty Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi...