16 / 04 / 2024

Enflasyon oranları mart 2016

Enflasyon oranları mart 2016

Konut kira sözleşmelerinin yenilenmesi durumunda kiracıya yapılacak zam hesabında Yİ-ÜFE oranları kullanılıyor. ÜFE oranları her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. İşte enflasyon oranları Mart 2016..

Enflasyon oranları 3 Mart'ta saat 10:00'da açıklanacak!

Üretici fiyat endeksi oranları ile Tüketici fiyat endeksi oranları her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Mart ayı enflasyon oranları 3 Mart'ta saat 10:00'da açıklanacak..

Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu?

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak ara zam enflasyon verilerine göre yapılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar, Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? TÜİK enflasyon oranlarını açıkladı mı?

Mayıs ayı enflasyon oranları için TÜİK'ten yapılacak açıklama bekleniyor. Enflasyon verileri Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) her ayın ilk haftası paylaşılıyor. Peki, mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? Ne zaman belli olur?

Mayıs ayı enflasyon oranları ne olacak? Mayıs ayı enflasyon beklentileri açıklandı mı? 

Enflasyon oranları için yapılan son dakika açıklamaları da yakından takip ediliyor. Peki Mayıs ayı enflasyon oranları ne olacak?

Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Temmuz ayı enflasyon oranları belli oldu mu?

Enflasyon oranları gündemde yer alan konulardan biridir. İşte vatandaşların araştırdığı Temmuz ayı enflasyon oranlarına dair detaylar!

Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Mayıs 2022 enflasyon beklentisi nedir?

Mayıs ayı tüketici fiyat endeksi raporu için gözler Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) çevrildi. Bilindiği üzere her ay enflasyon oranı, tüketici fiyat endeksindeki (TÜFE) değişim ile hesaplanmaktadır. Peki Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Mayıs 2022 enflasyon beklentisi nedir?

Nisan 2022 enflasyon oranları resmen açıklandı! İşte TEFE TÜFE Nisan 2022 enflasyon oranları!

Merakla beklenen TEFE TÜFE Nisan 2022 oranları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Nisan 2022 enflasyon oranları ne oldu? İşte TEFE TÜFE Nisan 2022 enflasyon oranları...

Mart ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanır? Nisan ayı kira artış oranı açıklandı mı?

Nisan ayında açıklanması beklenen mart ayı enflasyon oranlarından önce enflasyon beklentisi açıklandı. TÜİK’in her ayın başında açıkladığı enflasyon rakamları, kira artış oranları ve memur maaş zammını da belirliyor. İşte enflasyon rakamlarına dair bilgiler…

Mart 2022 kira artış oranı nedir, hesaplama nasıl yapılır?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından enflasyon oranları açıklandı. Açıklanan TÜFE oranları gayrimenkul kira artış hesaplamalarında kullanılıyor. Peki, Mart 2022 kira artış oranı nedir?

Bu ay kira artış oranı ne kadar oldu? 2022 Mart kira zam oranı...

2022 yılı Mart ayı kira artış oranları bugün Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan enflasyon oranları ile belli oldu. Peki, bu ay kira artış oranı ne kadar oldu?

TEFE TÜFE oranları Mart 2022!

TEFE TÜFE oranları Mart 2022 haberimizde yer alıyor. Peki milyonlarca kişi tarafından merak edilen TEFE TÜFE oranları Mart 2022 ne oldu? İşte TEFE TÜFE oranları Mart 2022...

TEFE TÜFE Mart 2021 oranları öğrenme!

TEFE TÜFE Mart 2021 oranları öğrenme detayları haberimizde yer alıyor. İşte TEFE TÜFE Mart 2021 oranları öğrenme detayları ve TEFE TÜFE oranları Mart 2021...

2021 Mart ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı ve en çok merak ettiği konular arasında yer alan enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı, böylece 2021 Mart ayı kira artış oranları da belli oldu.

Konut kredisi faiz oranları Mart 2020!

Kredi faiz oranlarında hareketlilik devam ediyor. Merkez Bankası'nın politika faizindeki indirimleriyle tekrar hareketlenen süreç, bankaların konut kredisi faiz oranlarında indirimler yapmasını sağladı. Peki konut kredisi faiz oranları mart 2020'de ne kadar oldu? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Enflasyon oranları mart 2016 Haberi

Enflasyon oranları mart 2016

Enflasyon oranları Mart 2016!

Konut kira sözleşmelerinin yenilenmesi durumunda kiracıya yapılacak zam hesabında Yİ-ÜFE oranları kullanılıyor. ÜFE oranları her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor.


Şubat ayına ait veriler Mart ayında kullanılıyor. 3 Mart 2016 tarihinde açıklanan bilgilere göre, Yurt içi üretici fiyat endeksi aylık yüzde 0,20 düştü. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ise aylık yüzde 0,02 düştü.


Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi, Şubat 2016


Yurt içi üretici fiyat endeksi aylık yüzde 0,20 düştü


Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE), 2016 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0,20 düşüş, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 0,34 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4,47 artış ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 5,61 artış gösterdi.


Sanayinin dört sektörünün bir önceki aya göre...