19 / 04 / 2024

Enflasyon oranları temmuz ayı

Enflasyon oranları temmuz ayı

Haziran 2015 dönemine ait Enflasyon oranları, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı. Açıklanan verilere göre yurt içi üretici fiyat endeksi aylık %0,25 arttı. İşte enflasyon oranları Temmuz 2015...

Emeklilere müjde! Temmuz ayında emekli maaşlarına ne kadar zam olacak? 

Emeklilik maaşları her senenin ilk 6 ayındaki enflasyon oranlarına göre belirlenmektedir. Buna göre, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ilk 2 ayda gerçekleşen yüzde 11.54'lük enflasyon artışı, Temmuz ayında alacakları zam ile ilgili ipuçları veriyor. 

Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu?

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak ara zam enflasyon verilerine göre yapılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar, Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? TÜİK enflasyon oranlarını açıkladı mı?

Mayıs ayı enflasyon oranları için TÜİK'ten yapılacak açıklama bekleniyor. Enflasyon verileri Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK) her ayın ilk haftası paylaşılıyor. Peki, mayıs ayı enflasyon oranları belli oldu mu? Ne zaman belli olur?

Mayıs ayı enflasyon oranları ne olacak? Mayıs ayı enflasyon beklentileri açıklandı mı? 

Enflasyon oranları için yapılan son dakika açıklamaları da yakından takip ediliyor. Peki Mayıs ayı enflasyon oranları ne olacak?

2023 emekli maaşı temmuz zammı bir bir hesaplandı! İşte en güncel zamlı maaş tablosu!

Emekli ve memurlar temmuz ayında maaşlarına yapılacak zam oranını sorguluyor. Ocak ve temmuz dönemlerinde enflasyon rakamları doğrultusunda aylıklara iki defa zam uygulanıyor. Temmuzda netleşecek ikinci altı aylık enflasyon oranlarına göre zam oranı belli olacak.

Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Temmuz ayı enflasyon oranları belli oldu mu?

Enflasyon oranları gündemde yer alan konulardan biridir. İşte vatandaşların araştırdığı Temmuz ayı enflasyon oranlarına dair detaylar!

Temmuz ayı enflasyon oranı açıklandı mı? Temmuz ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?

Temmuz ayı enflasyon oranları gündemde yer alıyor. İşte Temmuz ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? yanıtı!

Temmuz 2022 emekli ve memur maaşları belli oldu! Aile yardımı ödeneği dahil işte hesaplara yatacak para

Hükümetin enflasyon oranları açıklandıktan sonra memurlar ve memur emekli maaşlarında yaptığı zamların oranı belli oldu. Maaşlar 8 Temmuz'da hesaplara yatırılacak. Aile Aile yardımı ödeneği dahil en düşük memur maaşı ve en düşük memur emekli aylığı kaç lira oldu? İşte detaylar...

Asgari ücret ve emekli maaşlarına Temmuz'da ara zamla ilgili sürpriz açıklama! Miktarı hesaplayıp artışı duyurdu

Asgari ücrete ve emekli maaşlarına Temmuz ayında yapılacağı ifade edilen ara zamlarla ilgili geri sayım süreci devam ediyor. 4 Temmuz'da açıklanacak Haziran ayı enflasyon oranlarıyla birlikte maaşlara artışın nasıl yapılacağı belli olacak.

Emekli ve memurun zamlı Temmuz maaşı hesaplandı! En düşük emekli ve memur maaşı kaç lira olacak? İşte o hesaplama...

Milyonlarca emekli ve memur Temmuz ayında yapılacak maaş zamlarını etkileyecek olan enflasyon oranlarını dört gözle bekliyor. Peki memur ve emeklilere Temmuz'da kaç lira maaş yapılacak? Memur ve emeklilerin Temmuz zammı kaç lira olacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Haziran ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 2022 ve temmuz en düşük memur maaşı kaç TL olacak ?

Haziran ayı enflasyon oranları için nefesler tutuldu. Milyonlarca emekli ve memur haziran ayı enflasyon oranlarının açıklanmasını bekliyor. İşte haziran ayı enflasyon oranlarına dair detaylar!

Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Mayıs 2022 enflasyon beklentisi nedir?

Mayıs ayı tüketici fiyat endeksi raporu için gözler Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) çevrildi. Bilindiği üzere her ay enflasyon oranı, tüketici fiyat endeksindeki (TÜFE) değişim ile hesaplanmaktadır. Peki Enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? Mayıs 2022 enflasyon beklentisi nedir?

Nisan 2022 enflasyon oranları resmen açıklandı! İşte TEFE TÜFE Nisan 2022 enflasyon oranları!

Merakla beklenen TEFE TÜFE Nisan 2022 oranları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Nisan 2022 enflasyon oranları ne oldu? İşte TEFE TÜFE Nisan 2022 enflasyon oranları...

Enflasyon oranları temmuz ayı Haberi

Enflasyon oranları temmuz ayı

Enflasyon oranları Temmuz 2015!

Haziran 2015 dönemine ait Enflasyon oranları, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı. Açıklanan verilere göre, yurt içi üretici fiyat endeksi aylık %0,25 arttı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) aylık %0,51 düştü.


Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi, Haziran 2015


Yurt içi üretici fiyat endeksi aylık %0,25 arttı


Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE), 2015 yılı Haziran ayında bir önceki aya göre %0,25 artış, bir önceki yılın Aralık ayına göre %5,49 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre %6,73 artış ve on iki aylık ortalamalara göre %6,74 artış gösterdi.


Sanayinin dört sektörünün bir önceki aya göre değişimleri; madencilik ve taşocakçılığı sektöründe %1,79 artış, imalat sanayi sektöründe %0,41 artış, elektrik ve gaz sektöründe %1,84 düşüş ve su sektöründe %0,36 artış olarak gerçekleşti.


En yüksek aylık artış...