27 / 04 / 2024

Engin Fidan

Engin Fidan

Rengin Turizm Ticaret Limited Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Ömer Solmaz ve Engin Fidan ortaklığıyla kuruldu...

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş oldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan koltuğa Engin Tekintaş seçildi...

Engin Öztürk Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Şehir hayatından sıkılan ve Zekeriyaköy’den ev bakan oyuncu Engin Öztürk, fiyatların yüksek olması nedeniyle uygun bir ev bulamadı.

Engin Keçeli ve Nedim Keçeli'nin bayram keyfi!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin-Nedim Keçeli kardeşler, eşleri Selen ve Gamze ile birlikte bayramı Bodrum’da değerlendiriyorlar. 

Engin Yeşil: Yap-kirala dönemine geçtik!

Son yıllarda gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkan Yeşil Holding, otomotiv ve enerji sektörlerindeki girişimlerine odaklandı. 1 milyar TL ciroya sahip Yeşil Holdingin yönetim kurulu başkanı Engin Yeşil, "İnşaatta sıkıntı olmasa ciroyu ikiye katlardık" diyor.

Sinan Fidan kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlık Makamı tarafından Mart 2018'de Kadastro Daire Başkanlığına atanan Sinan Fidan kimdir?

Engin Keçeli: Konut stoklarının ilacı KDV indirimi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği(İNDER) Başkan Vekili ve Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, konut stoklarının eritilmesi için arsa alım-satım vergisi ile KDV oranlarının indirilmesi gerektiğini söyledi.

Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye'deki evine taşındı!

Engin Akyürek ile Cansu Dere’nin gözlerden uzak yeni bir ilişkiye yelken açtı. Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye’deki dairesine taşındı.

İşte Oğulcan Engin'in yeni evi!

Seda Sayan ve Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in yeni yatırımı Şişli-Esentepe'de bulunan lüks bir rezidans dairesi...

Engin Keçeli: Az kazanmayı öğreneceğiz!

2019'dan sonra sektörün geleceğinin daha parlak olacağını ifade eden Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, "Az kazanmayı öğreneceğiz. Piyasa şartları bizi disipline ediyor." dedi.

Engin Keçeli: Yüksek faizler konut yatırımcısını kaçırdı!

Seba Suites'in Etiler Serafina'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli hem sektörle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı, hem de yeni projelerin müjdesini verdi. 

Engin Altan Düzyatan gayrimenkule yatırım yapıyor!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatırdığını dile getiren Engin Altan Düzyatan, bitcoin için “Çok ilgimi çekmiyor. Riskleri yüksek olan şeylere para yatırmam." dedi. Düzyatan, yatırımlarını gayrimenkule yaptığımı açıkladı.

Evm Engin İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evm Engin İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Engin Bostan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Engin Altan Düzyatan'dan Neslişah Alkoçlar'a villa jesti!

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan eşi Neslişah Alkoçlar'a büyük bir jest yaptı. Düzyatan eşine Çubuklu'dan 10 milyon TL'ye villa aldı..

Engin Fidan Haberi

Engin Fidan

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, yurtiçinde ve yurtdışında turlar düzenlemek.. Yurtiçinde ve dışında seyahat acentaları kurmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Tümsan Sanayi Sitesi 2. Kısımı C Blok Kat:3 NO:80 adresinde faaliyete geçirildi. 26 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ömer Solmaz ve Engin Fidan ortaklığıyla...