15 / 05 / 2024

Engin Kara

Engin Kara

34 Rena İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Engin Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Atatürk Caddesi Dilek Sokak'ta kuruldu.

34 Rena İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

34 Rena İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Engin Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Atatürk Caddesi Dilek Sokak'ta kuruldu.

Yunus Emre Kara kimdir?

İç Mimar Yunus Emre Kara kimdir? Yunus Emre Kara, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Yunus Emre Kara, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Yunus Emre Kara...

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS Enginöz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maltepe'de, Harun Sezer, Atakan Evrim Enginöz ortaklığında kuruldu.

Cafer Kara: Sağlıklı ve güvenli binalar inşa edilmeli!

Çukurova Kent Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Kara, ülkemizde, deprem bilincini artırmayı hedefleyen 1-7 Mart arasındaki Deprem Haftası'nda sağlıklı ve güvenli binaların inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti..

Kocaeli Üniversitesi Kara ve Raylı Sistemler Yüksek Okulu açılacak!

Körfez Belediyesi; İlimpark, Afet Kaçış Yolu ve Türkiye'de ilk defa Körfez'de kurulacak olan Kocaeli Üniversitesi Kara ve Raylı Sistemler Yüksek Okulu projeleri ile ilçeyi canlandıracak.

Kara Kalem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Kalem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Erdem Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Karaçomak Barajı, yüzde 100 doluluğa ulaştı!

KASTAMONU 'nun içme ve sulama suyu ihtiyacının karşılanması için yapılan Karaçomak Barajı 'nda, etkili olan kar yağışı sonrası doluluk oranı yüzde 100 'e ulaştı.

Karaşin Kuzey İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaşin Kuzey İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Küçükçekmece'de Şenol Karaşin Müdürlüğü'nde kuruldu.

Aykut Engin: Türkiye'de yeterli fuar alanı yok!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen Engin; "Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, bu yüzden fırsatlar kaçıyor" dedi..

Metin Kara yeniden aday oldu!

Metin Kara 15 Şubat'taki Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden talip oldu. Kara, kooperatif kapısının her zaman, her şartta ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirtti.

Karağaç Tahliye Kanalı Edirne'yi su baskınlarından koruyacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Edirne’de inşa edeceği dev Karağaç Tahliye Kanalı ile yağışlardan ve kar erimelerinden dolayı yaşanan su baskınlarının önüne geçecek.

Evrim Engin kimdir?

Evrim Engin, Şubat 2015’te Limak Şirketler Grubu'nun basın danışmanı oldu. Peki, Evrim Engin kimdir? Evrim Engin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Evrim Engin...

Engin Uzuner kimdir?

Kastamonu İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner kimdir? Engin Uzuner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Engin Uzuner, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Engin Uzuner...

Engin Kara Haberi

Engin Kara

34 Rena İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Engin Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Atatürk Caddesi Dilek Sokak'ta kuruldu. 


34 Rena İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Nakliye Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde ikamet amaçlı kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c . Her...