26 / 04 / 2024

enpark beytepe evleri

enpark beytepe evleri

Enpark Beytepe Evleri adres bilgisi ve telefon numarası şöyle: Beytepe Mah. Küme Evleri No : 267 Çankaya / Ankara - Satış ofisi irtibat numarası: 444 3 285

Özül İnşaat Enpark Beytepe!

Özül İnşaat Enpark Beytepe İncek Bulvarı üzerinde yükseliyor, projede 186 konut bulunuyor...

Enpark Beytepe nerede?

Enpark Beytepe nerede sorusunun yanıtı haberimiz içinde yer alıyor, proje 186 konuttan meydana geliyor...

Kale Beytepe Evleri fiyat!

Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş tarafından Ankara'da hayata geçirildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor...

Duru Beytepe Evleri fiyatları!

"Ankara'nın en yeşil projesi" sloganıyla basına tanıtılan Duru Beytepe projesi 484 daireden meydana geliyor. Duru Beytepe Evleri fiyatları 100 bin TL'den başlıyor.

Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi!

Kişiye özel ödeme imkanlarının sağlandığı Duru Beytepe projesi 484 daireden oluşuyor. İşte Ankara Duru Beytepe Evleri fiyat listesi...

Duru Beytepe Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 484 daireden meydana gelen Duru Beytepe Evleri Tona Yapı ve Safe İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Duru Beytepe Evleri fiyatları ne kadar?

Parktepe Evleri’nde teslim için geri sayım başladı!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri’nde, konut sahiplerinin evlerine kavuşması için sayılı günler kaldı.

Beytepe Elit Manzara teslim tarihi!

Beytepe Elit Manzara Evleri projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 750 liradan başlıyor. Elit Manzara Beytepe'de teslimler 2018 yılında yapılacak...

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi!

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi bu yıl ortası olarak belirtiliyor. Koz Group'un 215 konutluk projesi Horizon Life Evleri Beytepe'de tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı...

Ankara Parktepe Evleri'nde mevsimsiz balkon keyfi!

Ayazıyla meşhur Başkent Ankara’da kış aylarında balkona çıkmak bir hayal… Kentin en yüksek noktalarından Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri ise yerden ısıtmalı özel balkonlarıyla ‘mevsimsiz’ keyif sunuyor.

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları!

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları 570 bin liradan başlangıç gösteriliyor. MFZ Grup projesi Allora Beytepe Evleri Ankara'da 114 adet daire yer alıyor...

Beytepe Parktepe Evleri inşaatı ne durumda?

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, titiz düşünülmüş, sağlam ve estetik dış yapısının yanı sıra, fonksiyonel, rahat ve kaliteli iç mekan kurgusuyla da öne çıkıyor.

Parktepe Evleri'nde klimasız iklimlendirme konforu!

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri kullanılan yalıtım sayesinde klimasız iklimlendirme konforu sunuyor.

Renapark Beytepe Evleri teslim tarihi!

Ankara İl'i Çankaya İlçe'sinde yükselen projede 96 adet daire yer alıyor. Projede daire tipleri 2+1'den dubleks 7+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Renapark Beytepe Evleri teslim tarihi 2017 yılının Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Parktepe Evleri'nin Annemle Hayalim yarışması sonuçlandı!

ANKARA'nIN yeni gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe'nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri'nin düzenlediği "Annemle Hayalim" yarışması sonuçlandı..

enpark beytepe evleri Haberi

enpark beytepe evleri

4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde dairelerden meydana gelen Enpark Beytepe projesi Ankara Çankaya'da hayata geçiriliyor. 186 adet daireden oluşan Enpark Beytepe Evleri Özül İnşaat, Kocamanlar Alüminyum, Demay Mimarlık, Adil Kılıçlar, Şekerler Market ortaklığı ile yükseliyor.


Yüzde 25 peşinat verilerek konut alınabilen Enpark Beytepe Evleri 22 bin 334 metrekare inşaat alanına sahip.  3 bloktan meydana gelen Enpark Beytepe Evleri projesinde satışlar devam ediyor.


Enpark Beytepe Ankara ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 30 ay sonra cevabı veriliyor. Enpark Beytepe satılık daire fiyatları bilgisi için 444 3 285 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.


Ankara Enpark Beytepe Evlerinde fitness center, koşu parkuru, Türk hamamı, basketbol sahası, yürüyüş yolları, cafe, voleybol sahası, kapalı yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, mini futbol sahası ve...