18 / 04 / 2024

Enplus Sub-zero Wolf

Enplus Sub-zero Wolf

Konut projeleri başta olmak üzere, her türlü mimari projeye özel hizmetler veren Enplus, tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan Sub-zero Wolf ürünleriyle de mimarların çözüm ortağı oluyor.

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Sudan ucuz: 108 Megapiksel Infinix Zero 30 tanıtıldı! Fiyatıyla gönüllere taht kurdu

Sudan ucuz: 108 Megapiksel Infinix Zero 30 tanıtıldı! Fiyatıyla gönüllere taht kurdu.

Wolf Tiny CEO: Türkiye’nin tek çıkışı çelik evlerden geçiyor, bir devlet politikasına dönüşmeli!

Çelik evlerin önemine değinen Wolf Tiny CEO’su İbrahim Tetik Türkiye’nin tek çıkışının çelik evlerden geçtiğini ve bir devlet politikasına dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

Ms Gray Wolf Turizm İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Gray Wolf Turizm İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Bozkurt ve Sedat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

A101’den Coca-Cola Zero alan Dünya Kupası’na gidiyor! O bilet cebinize nasıl gelir?

Katar’da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’nı stadyumda izlemek ister misiniz? Özellikle sporseverlerin ilgisini çekecek bir kampanya haberi geldi A101’den…  A101 mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L ürün alan 60 şanslı kişi, Katar'da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’na gidip maç izleyecek.

A101’den Coca-Cola Zero Sugar al, Dünya Kupası’nı Katar’da tribünden izle! Detaylar haberde!

A101 zincir mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L alan şanslı 60 kişi Katar’da düzenlenecek Fifa Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edecek. İşte kampanya detayları!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

Net Zero Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Net Zero Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Ümit Akpınar tarafından kuruldu.

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sözeroğlu Yapı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile  Polat Sözeroğlu Hasan ve Sözeroğlu tarafından kuruldu.

Zero Time İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zero Time İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Dinç tarafından kuruldu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremle ilgili çalışma başlattı. Oluşturulan heyet İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek...

SUBÜ ekibi Elazığ depremi raporunu açıkladı!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Deprem Çalışmaları ve Uygulama Merkezi, Elazığ'da meydana gelen 6.8 şddetindeki depreme ilişkin raporunu yayımladı...

Wolf Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wolf Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Yaylacı tarafından kuruldu. 

Enplus Sub-zero Wolf Haberi

Enplus Sub-zero Wolf

Ürün satışı yapmanın yanı sıra projeye en uygun ürün önerilerini geliştirerek mimarların ihtiyaç ve beklentileri maksimum seviyede karşılayan Enplus, Sub-zero markasının yeni Entegre Serisi ile mimarlara tam donanımlı çözümler sunuyor.


Buzdolabına benzemeyen bir buzdolabı mümkün

Dünya’nın en kaliteli soğutucu markası olarak kabul edilen Sub-zero’nun tavizsiz kalitesi ve el işçiliği ile üretilen Entegre Serisi ile mutfak dekoruna sorunsuz bir şekilde uyum sağlayan soğutucu sistemler kurmak mümkün oluyor. Her yere uyum sağlayan Entegre Serisi soğutucular ile herhangi bir odada panel arkasına yerleştirilerek tamamen görünmez hale getirilebiliyor.


Mimarlara özel sunduğu çözümleri, hizmet kalitesi ve yaşama değer katan ürünleriyle Enplus, bulunduğu her projeye artı değer katmaya devam...