19 / 04 / 2024

Ensar Vakfı 5. Büyük Türkiye Buluşması

Ensar Vakfı 5. Büyük Türkiye Buluşması

Antalya’da gerçekleşen Ensar Vakfı 5. Büyük Türkiye Buluşması’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 2017 yılında 1200 kişilik çok kapsamlı bir yurdun temelini atacaklarını müjdeledi.

Kalyon Vakfı tarafından restore edilen Vaniköy Camii ibadete açıldı!

Kasım 2020'de ahşap çatısı ve müştemilatı yanarak zarar gören Vaniköy Cami, Kalyon Vakfı tarafından yaklaşık 2,5 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katıldı.

Torunlar GYO 5.Levent 2. Etap'ın hissesini satın aldı!

Torunlar GYO, 5.Levent 2. Etap konut projesi yapılacak arsanın 2484745/434056 hissesini Silahtar Abdullahağa Vakfı'ndan devraldı. Söz konusu arsanın şirkete ait hissesi 2588245/4340561 seviyesine ulaşıldı.

İzmit'teki Pembe Köşk binası 10 yıllığına Ensar Vakfı'na verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında, İzmit’te bulunan ve mülkü büyükşehir belediyesine ait olan Pembe Köşk binası 10 yıl süre ile Ensar Vakfı’na verildi. Karara CHP Grubu muhalefet şerhi koyarken AKP'li Başkan Tahir Büyükakın “Sahip çıkıyoruz” dedi. 

Ensar Vakfı 5 yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ensar Vakfı, İstanbul, Konya ve Rize'de yer alan 5 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti...

Mehmet Torunlar'dan Kızılay açıklaması!

Kızılay üzerinden Ensar Vakfı’na yaptığı 8 milyon dolar bağış ile gündeme gelen Torunlar Holding’in sahiplerinden Mehmet Torun “Ben bu bağışın şerefiyesinin Kızılay’a kalmasını istiyorum. Madem yanlıştı, Kızılay kabul etmeseydi” diye konuştu...

Kızılay bağışıyla ilgli Ensar Vakfı'ndan ABD'de yurt açıklaması!

Başkentgaz'ın Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yaptığı 8 milyon dolarlık bağış tartışılmaya devam ediyor. Ensar Vakfın'da yapılan açıklamada;" Gençlerin güven içerisinde barınabileceği bir yurt projesi TÜRKEN Vakfı tarafından hayata geçirilmiştir." ifadeleri yer aldı...

İHH İnsani Yardım Vakfı Sudan bölgesinde 5 camiyi ibadete açtı! 

İHH İnsani Yardım Vakfı, hayırseverlerin destekleriyle Sudan'ın çeşitli bölgelerinde 5 camiyi ibadete açtı.

Limak Vakfı'nın TMK projesine Avrupa'dan 5 ödül!

Limak Vakfı tarafından inşaat bölümünde okuyan kız öğrencilerin burs imkanı alabilmesi için başlatılan TMK projesi Avrupa'dan 5 ödül aldı.

Türkiye'den Manhattan’a kültür merkezi ve yurt projesi!

TÜRGEV ve Ensar Vakfı Manhattan’da öğrenci yurdu ve kültür merkezi inşa edecek. Proje ile ilgili son durum TÜRKEN’in düzenlediği gecede anlatıldı.

Vehbi Koç Vakfı Özel Bodrum Hastanesi'ni satın aldı!

Koç Üniversitesi Hastanesi’ni işleten Vehbi Koç Vakfı (VKV) Sağlık Kuruluşları yönetimi Özel Bodrum Hastanesi'ni satın aldı. Vakıf, 5 yılda Bodrum’a 30 milyon dolarlık yatırım yapacak.

İBB'den Ensar Vakfı'na Ataşehir'de yurt binası!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Ataşehir'de belediyeye ait bir taşınmazın yurt olarak kullanılması amacıyla Ensar Vakfı'na verilmesini onayladı. 

Binali Yıldırım: 5 bin vakıf eserini metruk durumdan çıkardık!

Başbakan Binali Yıldırım, Hamamönü'ndeki Mehmet Akif İnan Vakfı hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar 15 yıllık iktidarımız döneminde 5 bin vakıf eseri, metruk durumdan çıkarıp başta büyük camilerimiz olmak üzere ihya ettik" dedi.

Ensar Vakfı'nın 9 milyon TL'lik binası yıkılacak!

Ensar Vakfı’nın Ankara'da bulunan binası hakkında yıkım kararı çıktı. Değeri 9 milyon TL olan bina için yıkım çalışması gelecek haftaya başlayacak.

Ensar Vakfı 5. Büyük Türkiye Buluşması Haberi

Ensar Vakfı 5. Büyük Türkiye Buluşması

Ensar Vakfı’nın düzenlediği ‘5’inci Türkiye Buluşması’ Antalya’da gerçekleştirildi. Toplantıya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Burdur Milletvekili ve 15 Temmuz Darbe Girişimi Meclis Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek, Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ensar Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve 165 şube temsilcisi katıldı.


Ensar Vakfı’nın yöneticilerine seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, manevi kalkınma olmadan, maddi kalkınmanın olmayacağının altını çizdi. 15 Temmuz sürecine vurgu yapan Türel, “Bu sene yaşadığımız 15 Temmuz darbe girişimi hadisesi maneviyatın en müspet ve en menfi tarafını da gözler önüne sermiştir. Menfi tarafta yüce...