19 / 04 / 2024

Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi

Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi adında lisans eğitimi veren ilk bölümü açıldı.

Lıfeestate Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfeestate Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile S. Salık Khalaf Khalaf tarafından kuruldu.

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ervüs ve Erdem Kösoğlu ortaklığında kuruldu.

Dap Gayrimenkul Geliştirme borsaya geliyor!

Kovid-19 salgını sürecinde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne kazandıran DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. İşte DAP Gayrimenkul Geliştirme'nin halka arz detayları...

DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat'ta!

Türkiye’nin en büyük markalı konut üreticileri arasında yer alan DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi açıldı!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi Üsküdar'da 22 milyar 758 milyon 99 bin 546 TL sermaye bedeli ile Ahmad Thani R.S Almatrooshi ve M. Ali Rashed Alabbar otaklığında açıldı.

Kıbrıs'ta Arazi ve Gayrimenkul Geliştirme Stratejisi oluşturuluyor!

Kıbrıs'ta Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği tarafından yürütülen "Arazi ve Gayrimenkul Geliştirme Stratejisi" oluşturuluyor. Strateji metni hazırlanmasına yönelik çalışmaların ilk günü tamamlandı.

Katarist Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Katarist Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün G. Khalıfa G Al-Kubaısı imzasıyla kuruldu.

Nav Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nav Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, A.Süleyman Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hediyetullah Karahan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

Luxera Moaz Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Luxera Moaz Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Ramazan Taş Yönetim Kurulu Başkanlığı, O.M.Solıman Mohamed Ismaıl, G.S.Solıman Morshed, Emad Ragab Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 4 milyon TL sermaye ile 1 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Emirs Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emirs Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon TL sermaye ile bugün Emre Süngeriçlioğlu tarafından kuruldu.

Şahane İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İşletmeleri İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Şahane İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İşletmeleri İth.İhr.San.ve Tic.Limited Şirketi, Şakir Şirin tarafından 20 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi, Esatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Başakşehir Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, Haşim Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Başakşehir, Başak Mahallesi, Yaşilvadi Caddesi'nde kuurldu.

Megarons Yapı İnşaat Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megarons Yapı İnşaat Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Yahşi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Keskin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Üsküdar'da kuruldu.

Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Haberi

Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi

Türkiye’de bugüne kadar sadece 15’e yakın üniversitede iki yıllık önlisans eğitim programının olduğunu hatırlatan TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun bu üniversitelerde Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümüyle uzun dönem ek kontenjanla öğrenci aldığını söyledi. 


Emlağın Her Alanına Vakıf Nesiller Yetişecek

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun gerçek emlak uzmanı yetiştirmek üzere 4 yıllık lisans eğitimi veren Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi’nin bu alanda tek bölüm olduğunu belirtiyor. Hakan Erilkun şöyle devam ediyor: “Bugüne kadar ilk olarak İstanbul Üniversitesi’nde başlayan Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümleri 2 yıllık ön lisans programlarıdır. Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi ise değerlemeden pazarlamaya, kentsel dönüşümden para ve sermaye piyasalarına kadar emlağın her alanına vakıf, çağın tüm gereksinimini...