19 / 04 / 2024

Enver Turan taziye

Enver Turan taziye

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın babası Enver Turan vefat etti. Enver Turan'ın cenazesi yarın Yenibosna Merkez Camii’nden defnedilecek.

Kardeşler Yatay Sondaj Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Yatay Sondaj Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Baran Turan, Enver Turan ve İlham Turan ortaklığında kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1964 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Kale Grubu'nun acı günü! Enver Nalçakan vefat etti!

Kale Grubu'nun emekli yöneticilerinden Enver Nalçakan vefat etti. Kale Grubu taziye ilanı yayınladı.

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan defnedildi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın, 85 yaşında vefat eden babası Enver Turan, Bahçelievler'deki Yenibosna Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan vefat etti!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın babası Enver Turan vefat etti. Enver Turan'ın cenazesi yarın Yenibosna Merkez Camii’nden defnedilecek.

Çimtaş'ın acı günü! Turan Cankurtaran vefat etti!

Çimtaş Ningbo Genel Müdürü Münir Cankurtaran'ın babası Turan Cankurtaran vefat etti. Enka İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Batman’ın büyük semti Kültür'de taziye evi inşa edilecek!

Kültür cami bitişindeki alana modern bir taziye evinin yapılması için Belediye’den izin aldıklarını belirten Kültür mahalle muhtarı Enver Argun, İl Müftüsü Turgut Erhan’dan da gerekli desteği gördüklerini söyledi.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye'de 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım!

TOKİ Başkanı Turan, "2015 yılında 50 bin konut hedefimiz var. Türkiye'de 20 yıl içinde 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım. TOKİ'nin kentsel dönüşümde de öncü kuruluş haline getirme hedefiyle çalışıyoruz" dedi.

Futbolcu Arda Turan Londra ve Madrid'de ev alacak!

Atletico Madrid’in futbolcusu Arda Turan, gayrimenkule yatırım yaptığını ve dolar ve euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi. Tasarruflarını nasıl değerlendirdiğini anlatan Turan, Londra ve Madrid’de ev satın alacağını söyledi...

Enver Yılmaz: Ordu kentsel dönüşüme hazır!

Ordu kentsel dönüşüme hazır. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve üç ilçenin belediye başkanı kentsel dönüşüm için Ankara'ya gidiyor.Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz konuyu değerlendirdi.

Arda Turan, Londra ve Madrid'de ev alacak!

Atletico Madrid'in futbolcusu Arda Turan, gayrimenkule yatırım yaptığını ve dolar ve Euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi. Milli futbolcu, Londra ve Madrid'de birer ev satın almayı planlandığını da açıkladı.

Enver Yılmaz: Ordu kentsel dönüşüme hazır!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu, Fatsa ve Ünye’de seçilen pilot bölgelerde Kentsel Dönüşümle ilgili başlanan altyapı çalışmaları devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz ve üç ilçenin belediye başkanı Kentsel Dönüşüm için Ankara’ya gidiyor.

Mehmet Ergün Turan: 2015 yılında hedefimiz 50 bin konut!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan sonra tüm çalışmalarımızda birincil hedef kitlemiz alt ve orta gelir gruplarıdır. Bu doğrultuda 2014 sonu hedefimiz 40 bin konut üretimi, 2015 yılı hedefimiz ise 50 bin konuttur” dedi.

Enver Turan taziye Haberi

Enver Turan taziye

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'nin acı günü. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın babası Enver Turan vefat etti. Cenazesi, yarın ikindi namazına müteakip Yenibosna Merkez Camii’nden defnedilecek.

Çayraka İlçesi Demirkapı Mahallesi'nde yaşayan Enver Turan'ın Demirkapı Mahallesi'nde hayırseverliği ile sevilen ve sayılan biri olduğu belirtiliyor. 85 yaşındaki Enver Turan yaklaşık 1 hafta önce tatil için geldiği Demirkapı mahallesinden İstanbul´a gitmişti. Turan'ın cenazesi İstanbul'da toprağa verilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...

TOKİ'nin başkanı...