16 / 04 / 2024

epdk ceza ödemesi

epdk ceza ödemesi

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturaları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Enerji Piyasası düzenleme Kurumu yaptığı açıklamada elektriği kesilen vatandaşlara ödeme yapılacağını bildirdi...

Ehliyeti olanlar dikkat, süre doluyor! Yoksa ceza gelecek

Ehliyeti olan Türk vatandaşlarına dikkat çeken bir uyarı yapıldı. Yıl sonuna kadar yeni ehliyete geçmeyen vatandaşların 15 TL ceza ödemesi gerekecek. Bu vatandaşların bir an önce yeni ehliyetini alması gerektiği belirtildi.

EPDK harekete geçti! Bunu yapana ceza!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, akaryakıt bayilerinin tabelaya yazdıkları fiyat ile pompa fiyatının birbirini tutmadığına yönelik iddialar üzerine inceleme başlatıldı.

Konut kredisi erken ödeme cezası 2017!

Konut kredisi geri ödemesi için tüketiciler adına bir ödeme planı oluşturuluyor. Ödemenin erken yapılması durumunda belli oranlarda ceza ödemesi yapılıyor. İşte konut kredisi erken ödeme cezası 2017..

EPDK'dan 25,9 milyon liralık idari para cezası!

Konuya ilişkin EPDK kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren 24 şirkete çeşitli gerekçelerle 25 milyon 869 bin lira ceza verdi.

EPDK Eylül ayında enerji piyasasında 16 lisans verdi!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan konuya ilişkin listeye göre, elektrik piyasasında toplam iki üretim lisansı verildi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), Eylül ayında elektrik, doğalgaz, petrol ve LPG piyasalarında 16 lisans verdi.

EPDK'dan 5.8 milyon liralık para cezası!

EPDK kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre akaryakıt piyasasında mevzuata aykırı davrandıkları gerekçesiyle 11 firmaya 67 bin 962 lira ile 2 milyon lira arasında değişen toplam 5 milyon 848 bin 949 lira ceza uygulandı.

İş güvenliği önlemi almayan madenlere ceza!

Maden ocaklarında ocak-eylül döneminde iş sağlığı ve güvenliği yönünden denetimlerde eksiklikleri tespit edilen TTK ve özel sektör kömür işletmelerine 506 bin lira ceza uygulandı.

İş güvenliği önlemi almayan madenlere ceza uygulanıyor!

Maden ocaklarında ocak-eylül döneminde iş sağlığı ve güvenliği yönünden denetimlerde eksiklikleri tespit edilen TTK ve özel sektör kömür işletmelerine 506 bin lira ceza uygulandı.

İş güvenliği önlemi almayan madenlere 506 bin lira ceza!

Zonguldak'taki maden ocaklarında ocak-eylül döneminde iş sağlığı ve güvenliği yönünden denetimlerde eksiklikleri tespit edilen TTK ve özel sektör kömür işletmelerine 506 bin lira ceza uygulandı...

Emeklilere KEY ödemesi var mı?

3320 sayılı kanun gereğince işçi ve memurlara yapılan konut edindirme yardımı kapsamında emeklilere KEY ödemesi var mı? Emeklilere KEY ödemesi nasıl yapılır? İşte emekli KEY ödemeleri...

KEY ödemesi nasıl öğrenilir?

Konut edindirme yardımı olan KEY ödemelerinden; ilgili kanun ve yönetmeliklerde tanımlanan memur ve işçiler ile bağımsız konutu bulunmayan emekliler, yararlanabiliyor. Peki KEY ödemesi nasıl öğrenilir?

KEY ödemesi alamayanlar ne yapacak?

En son KEY ödeme listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Listede sorgulama T.C. kimlik numarası ile yapılabiliyor. Peki yapılan sorgulama sonucunda KEY ödemesi alamayanlar ne yapacak? İşte yanıtı..

KEY ödemesi kaç defa alınır?

Memur ve işçiler ile bunların emeklilerine 3320 sayılı kanun gereğinde konut edindirme yardımı (KEY) yapılıyor. Peki, KEY ödemesi kaç defa alınır? KEY ödemesi alan bir kere daha key alabilir mi? İşte yanıtı..

epdk ceza ödemesi Haberi

epdk ceza ödemesi

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturaları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Enerji Piyasası düzenleme Kurumu (EPDK) yaptığı açıklamada elektrik kesilen vatandaşlara para ödeneceğini duyurdu.

Peki Enerji Piyasası düzenleme Kurumu kimlere para ödeyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Geçtiğimiz aylarda Isparta’da uzun süre boyunca vatandaşlara elektrik verilememişti. Enerji Piyasası düzenleme Kurumu da dağıtım şirketlerine 15 milyon 583 bin 459 TL tazminat cezası verdiğini açıkladı. EPDK'dan yapılan açıklamaya göre, kesilen ceza vatandaşlara verilecek.

Kamupersoneli'nin aktardığına göre, söz konusu kararla Isparta’da elektrik kesintileri için mesken abonelerine 109 lira diğer abone gruplarına anlaşma gücüne göre 1.307 liraya kadar toplam da 15 milyon 583 bin 459 lira ceza ödemesi yapılacak.
 

Elektriğe yüzde 100'lük büyük zam resmen kapıda! Faturalar yükselecek!...