19 / 04 / 2024

İdris Güllüce: Beton denetimine uymayan ceza alır!

İdris Güllüce: Beton denetimine uymayan ceza alır!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 758 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Güllüce törende, "Beton denetimine uymayan ceza alır" dedi...



İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 758 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Kentsel dönüşümün zor ve cesaret gerektiren bir iş olduğunun altını çizen Bakan Güllüce, "inşaat yapılırken önceden kalitesiz bir beton tekniği vardı, sonra beton santralleri kuruldu ve bu şekilde beton dökülmeye başlandı. Daha sonra yaptığımız kontrollerde betonlarda da sıkıntı sahiplerine ve yapı denetim firmalarına genelge gönderdik. 

Artık hangi kalitede beton dökülüyorsa bu denetlenecek ve beton denetimine uymayan, maliyeti yüksek cezalarla karşı karşıya kalacak" dedi. 



Kentsel dönüşüm duası da yapıldı

Temel atma töreninde, hoca, "Ev sahibi olmak isteyenleri bir an önce evlerine kavuştur. Hayırlısıyla projenin kazasız belasız bitmesini nasip et Yarabbim" duası okudu. 



20 DÖNÜME ESSENORA

Gaziosmanpaşa'da 20 dönüm arazi üzerinde Atik & Akın, Enga, Yimta ortaklığı ve Gopaş işbirliği ile hayata geçirilecek Essenora projesinin temeli atılırken, 758 dairenin fiyatları 253 bin lira ile 1,4 milyon lira arasında değişiyor. 


Ünsal Ereke-Habertürk Gazetesi 


Geri Dön