27 / 04 / 2024

Elektriğe yüzde 100'lük büyük zam resmen kapıda! Faturalar yükselecek! Elektriğe yeni zam ne zaman gelecek? 

Elektriğe yüzde 100'lük büyük zam resmen kapıda! Faturalar yükselecek! Elektriğe yeni zam ne zaman gelecek? 

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, elektrik fiyatlarına zam beklendiğini ileri sürdü. Karabat, zammın oranını da duyurdu...



CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği açıklaamda elektrik fiyatlarına zam beklendiğini ileri sürdü. 

Son zamanlarda sık sık zam haberleriyle karşı karşıya kalıyoruz. CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, şimdi de elektriğe zam geleceği iddiasını gündeme getirdi. 

Elektriğe yüzde 100 lük büyük zam resmen kapıda! Faturalar yükselecek! Elektriğe yeni zam ne zaman gelecek?  

Özgür Karabat, "Benzine yılbaşından bu yana yapılan 18’inci zamla birlikte litre fiyatı 24 TL’ye çıkacak. Devletin vatandaşını koruyacak gücü maalesef kalmamıştır. Enerji maliyetleri doğrudan yansıtılıyor. Ama en büyük zam elektriğe gelecek" diye konuştu. 

Peki elektriğe ne kadar zam gelecek? İşte Özgür Karabat'ın konuyla ilgili o açıklaması...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön