16 / 04 / 2024

Epique Island Marina projesi

Epique Island Marina projesi

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Bodrum'daki Epique Island projesine 30 milyon TL'lik peyzaj!

Aksoy Holding, Epique Island projesinin peyzaj bütçesi ile dikkat çekiyor. Epique Island'da 30 milyon TL'lik peyzaj ihalesi yapıldı.. 

Epique Island, Aksoy Holding’in en önemli gündemi!

Akaryakıt-enerji, turizm-gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding'in Bodrum’da hayata geçirdiği Epique Island projesi şu anda gündemindeki en önemli proje...

Epique Island projesinde yeni gelişme!

Bodrum Yalıkavak'ta Tilkicik koyuna yapılması planlanan, yargının da ÇED raporu olmadığı için "dur" dediği "Epique Island" marina ve kıyı dolgu düzenlemesinde yeni gelişme daha yaşandı. 

Epique Island’a otel ve marina geliyor!

Aksoy Holding, Bodrum Tilkicik Koyu’ndaki Epique Island projesinin ikinci ayağında da otel ve marina yapmayı planlıyor.

Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı!

Aksoy Holding'in Bodrum Tilkicik Koyu'nda hayata geçirdiği Epique Island'ın yüzde 75'i tamamlandı...

Bodrum Epique Island Marina projesi ÇED raporu bekleniyor!

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

Epique Island'da metrekaresi 7 bin euro!

Aksoy Holding'in Bodrum-Tilkicik Koyu'nda doğal bir yarımada üzerindeki son yatırımı Epique Island, 200 milyon euro yatırıma mal olacak. Projenin 6 milyon euro'luk kısmı peyzaj çalışmaları için ayrıldı. Villalar, konumuna göre metrekaresi yaklaşık 7 bin euro seviyesinden değer görüyor.

Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek!

Aksoy Holding, gayrimenkule içinde 75 lüks villa, 50 süit odalı butik oteli olan Epique Island projesiyle giriş yapmıştı. Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek.

Bodrum Epique Island 2017'de açılacak!

Epique Island “Yalınayak Lüks” yaşam tarzı ile kapılarını 2017 yazında Bodrum Tilkicik Koyu’nda açmaya hazırlanıyor.

Bodrum Epique Island projesinin metrekaresi 8 bin Euro!

Aksoy Holding CEO’su Batu Aksoy, Yönetim Kurulu üyesi Banu Aksoy ve Gayrimenkul Direktörü Aslı Yılmaz’ın katılımı ile Aksoy Holding’in ilk konut projesi Epique Island’ın proje detaylarının paylaşıldığı bir basın daveti düzenlendi.

Epique Island basın toplantısı 21 Mart'ta!

Aksoy Holding’in ilk konut projesi Epique Island, kişisel lüks kavramı ile Bodrum’un son gözdesi Tilkicik Koyu’nda, Türk gayrimenkul piyasasına yeni bir soluk getiriyor.

Epique Island Marina projesi Haberi

Epique Island Marina projesi

Bodrum'un Yalıkavak ilçesinde bulunan Tilkicik Koyu'nda Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan ‘kıyı düzenleme, dolgu ve iskele' projesi için ÇED süreci devam ediyor. 

Toplam 9 bin 250 metrekarelik alanda dolgu yaparak inşa edilmek istenilen Epique Island Marina projesi 75 müstakil villa, 50 suitli butik otelden oluşuyor. Proje için verilen ‘ÇED gerekli değildir' kararı Muğla İdare Mahkemesi tarafından iptal etmişti. Karar sonrasında  firma projeyi revize etti ve ÇED raporunu yenileyip, geçen yıl ikinci başvuruda bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'da  firmanın son ÇED raporunu kabul edip elektronik ortamda askıya çıkardı. 

Habertürk Gazetesi'nden Öznur Karslı'nın haberine göre, bölgede yaşayan vatandaşlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvurup rapora itiraz etti. Şimdi gözler Bakanlık'a çevrildi. Bakanlık, 7-17 Ağustos tarihleri arasında Epique Island Marina projesi için...