25 / 04 / 2024

era Ağaoğlu projelerinin satışını mı üstlendi

era Ağaoğlu projelerinin satışını mı üstlendi

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

Ali Ağaoğlu'ndan projelerine tam gaz devam kararı!

Ali Ağaoğlu’nun, şimdiye kadar önü kesilen ve bu yıl başlatmak istedikleri Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy projelerinin önü açıldı. Konuyla ilgili bazı iş adamları “İki sene geçiyor üstüne ÇED raporu iptal ediliyor” dedi.

Ağaoğlu ve ERA işbirliğinde ilk satış yapıldı!

ERA Türkiye, geçen ay Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Ağaoğlu ve ERA Türkiye işbirliği sonrası, Ağaoğlu projelerinin ERA Türkiye üzerinden gerçekleşen ilk satışı yapıldı.

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

Ağaoğlu'nun Volkan Konak konserine 10 bin kişi katıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tarafından Ağaoğlu projelerinin sakinleri için düzenlenen Volkan Konak konseri, rekor kırdı. Konsere 10 bin kişi katıldı..

Ağaoğlu'nun yüzde 2 peşinatlı kampanyası büyük ilgi gördü!

Ağaoğlu kampanyası inşaat süreçleri tamamlanmış My Tovverland Ataşehir, Andromeda Gold Ataşehir, Basın Ekspres Yolu üzerindeki My Office 212 projelerinin yanı sıra yapımı devam eden My Home Küçük Maslak ve Bakırköy 46 projelerini kapsıyor.

Ali Ağaoğlu 22 bin kişiye sordu: Tüketici daha uygun koşullar istedi!

Ağaoğlu'nun başlattığı kampanya My Towerland Ataşehir, Andromeda Gold Ataşehir, Basın Ekspres Yolu üzerindeki My Office 212 projelerinin yanı sıra devam eden My Home Küçük Maslak ve Bakırköy 46 projelerini kapsıyor.

Ali Ağaoğlu İstanbul Boatshow'da teknesinde projelerini tanıtacak!

Ağaoğlu Şikrlet Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, 21 Eylül tarihinde başlayacak olan İstanbul Boatshow Fuarı’na katılacak. Ağaoğlu, fuarda Arap katılımcılara kendi teknesinde inşaat projelerinin tanıtımı yapacak...

Ağaoğlu konut projelerinin havadan görüntüleri!

Ağaoğlu İnşaat'ın İstanbul'da yer alan konut projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Ağaoğlu projelerinin tercihi; Lineadecor!

Lineadecor, sektördeki liderliğini korumaya devam ediyor. Birçok büyük projeye imza atan Lineadecor, şimdi de Ağaoğlu projeleriyle sektörde aranılan ve tercih edilen en iyi marka olma özelliğini sürdürüyor

Ali Ağaoğlu: Kat Mülkiyeti değişsin 10 bin işçi daha alırım!

Her yıl temelini attığı 10 bin konutluk projelerle Emlak GYO 'yla yarışır hale gelen Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Kat Mülkiyeti 'nin değişmesiyle dönüşüm projelerinin patlayacağını belirterek “İstihdam çok artar. En az 10 bin kişiyi

Ali Ağaoğlu: 1 haftada 2 bin daire sattım!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, projelerinin çoğunun İstanbul’da olduğunu ama Türkiye genelinde inşaat sektörünü tetiklediklerini söyledi

Ağaoğlu'nun hangi projesi ne kadar prim yaptı?

Kürşat Tuncel, Ağaoğlu projelerinin ne kadar prim yaptığını açıkladı

Ali Ağaoğlu: İliklerime kadar sigortalıyım!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Her şeyim sigortalı, özellikle sağlık sigortalarını çok önemsiyorum. Sigorta zengin işi değil, gerçekte olası zararlarını karşılayamayacakların  sigo

era Ağaoğlu projelerinin satışını mı üstlendi Haberi

era Ağaoğlu projelerinin satışını mı üstlendi

ABD merkezli ve Avrupa ile Ortadoğu’nun dev gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA'nın, Türkiye ve KKTC temsilcisi 'ERA Türkiye', Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu projelerinin satışına yönelik önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.


ERA Türkiye ekibi Orlando/Florida’da yapılan ERA Kongresi’ne katılım göstererek, ERA ülke temsilcilerine, Ağaoğlu/ERA Türkiye işbirliğine ilişkin bilgiler paylaştı.


ERA Türkiye, Ağaoğlu projelerinin satışına 2016 Nisan ayı itibariyle başladı.





Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


ERA Türkiye, Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak. 



Posta



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ERA Türkiye, Ağaoğlu projelerinin satışına yönelik önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya-Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA...