29 / 03 / 2024

era avrupa ofisleri

era avrupa ofisleri

ERA’nın Avrupa Başkanı François Gagnon, Avrupa’da ‘Türkiye yılı’ ilan ettiklerini açıkladı. 14 ülkede bulunan toplam 1100 ofiste, Türkiye’nin etkin tanıtımı yapılacak. 

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Berlin yolcusu!

ABD merkezli ERA Real Estate’in, 1.100’den fazla ERA ofisinin broker’larını buluşturacağı ‘Avrupa Liderlik Konferansı’ bu yıl Berlin’de düzenlenecek. 16-18 Haziran tarihlerindeki organizasyonda Era Gayrimenkul Türkiye’de tüm üst yönetimiyle katılımcı olarak yer alacak.

Kanal İstanbul; Asya, Avrupa ve Afrika’nın lojistik merkezi olacak!

Kanal İstanbul Projesi’ni ERA Gayrimenkul Türkiye Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Ufuk Şevki, emlak sektörü açısından değerlendirdi. Şevki; ‘İstanbul’un özellikle Avrupa yakası gayrimenkul ihtiyacı, çeşitliliği ve değerleri artacak’ dedi.

ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine devam ediyor!

Avrupa ve Anadolu yakasındaki iki seminerle kazanmanın formülünü verecek ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine İstanbul'la devam ediyor.

Era Türkiye, 2016 sonunda 60 ofise ulaşmayı hedefliyor!

ERA, Avrupa'da yüzde 90 tutundurma oranıyla liderliği kimseye bırakmıyor. ERA, bu oranla kendine farklı bir vizyon çizdi. Ofis sayısı 33 olan ERA Türkiye'nin 2016 sonu hedefi 60 ofise ulaşmak.

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

ERA yeni nesil brokerlar yetiştirecek!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA Türkiye; atak yılı ilan ettiği 2016’da yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. ‘Başarılı Broker Programı’ ile bölgesinde en çok işlem yapan, yeni nesil broker’lar yetiştirilecek.

İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Tower Levent 23 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

ERA’nın ücretsiz İstanbul seminerlerinin ilki 14 Ocak'ta!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adaylarına dünyanın en çok kazandıran sektörünü anlatacak.

ERA'dan Antalya’da yatırımcı adaylarına ücretsiz seminer!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Gayrimenkul Yatırım Danışmanı ERA; Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra şimdi de Antalya’da ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor.

ERA Gayrimenkul, Microsoft ile işbirliği yaptı!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, teknoloji devi Microsoft ile devrim niteliğinde bir işbirliğine imza attı.

ERA TeamERA etkinliği 9 Aralık'ta gerçekleşecek!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, ‘Liderliğe Giden Yolda, Bütün Takım Bir Arada’ sloganı gayrimenkul danışmanlarını bir araya topluyor.

era avrupa ofisleri Haberi

era avrupa ofisleri

Türkiye, son dönemde yabancıya konut satışındaki yükselişle dikkat çekiyor. 

Türk gayrimenkul sektörü, yurt dışındaki başarı hikâyesine kaldığı yerden devam ediyor. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre; yabancılara konut satışı, 2019 yılının ilk iki ayında 6 bin 489 adede ulaştı. 2018 yılının Ocak-Şubat döneminde 3 bin 471 adet konut yabancıya satılmıştı. 

Türkiye'nin yabancılar için sunduğu yüksek potansiyel, gayrimenkul danışmanlığı firmalarının da dikkatini çekiyor. Bu firmalardan ERA'nın Avrupa Başkanı François Gagnon, Avrupa'da 'Türkiye yılı' ilan ettiklerini açıkladı. Gagnon, "Türkiye'nin özellikle sahil kesimleri Nice'ten ve Cote d'Azur'den hem daha kaliteli hem de daha ucuz. Almanya ve Hollanda gibi Türk nüfusun yoğun olduğu bölgelerin yanı sıra İskandinav ülkelerinden de Türkiye ile ilgili çok ciddi talep alıyoruz. Türkiye bugün gayrimenkulde Avrupa'nın parlayan yıldızı" ifadelerini kullandı.

50...