18 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul Franchise Sistemi

ERA Gayrimenkul Franchise Sistemi

ERA Gayrimenkul Türkiye, büyümesine verdiği ücretsiz seminerlerle devam ediyor. Bugüne kadar verdiği eğitimlere yenilerini ekleyen ERA Türkiye’nin 'Gayrimenkul Sektörü ve Kurumsallaşma' konulu seminerleri Ankara, Antalya ve İstanbul’da gerçekleşti.

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

Mekan Gayrimenkul franchise ile büyümeyi planlıyor!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazançlı çıkıyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Bu yıl gayrimenkul alanlar 2020'de kazanacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Can Özatay, ülkemizde gayrimenkul yatırımının her zaman güvenli liman olduğunu ve emlak sektörünün 2019 yıl sonunda eski cazibesine döneceğini söyledi.

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Girişimciler ERA seminerlerinde buluştu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, küçük bir sermeye ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimciler ile “Sattıkça Özgürleşirsin” seminerinde bir araya geldi...

Dövizdeki artış yazlık satışlarını da etkiledi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde yaşanan artış sebebiyle yazlık satışlarının durgunlaştığını belirtti.

Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimine İzmir’den büyük ilgi!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmirli Broker ve Gayrimenkul Danışmanlarına "Dijital Gayrimenkul Danışmanlığı" eğitimi verdi. İzmir eğitime büyük ilgi gösterdi...

Kiralar önümüzdeki dönemde daha fazla artacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde ve enflasyonda yaşanan yükselişle birlikte kiralardaki artışın önümüzdeki yıllarda daha fazla olacağını dile getirdi. 

İzmir Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimi 26 Temmuz'da!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün hizmet kalitesini artırmak için seminer ve eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.

ERA, Broker ve Broker Manager’larına TOP GUN ACADEMY eğitimi verdi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 26-28 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da ERA TOP GUN ACADEMY Broker Rehberlik Programı’nı yaptı. 

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

ERA Gayrimenkul Franchise Sistemi Haberi

ERA Gayrimenkul Franchise Sistemi

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık markası ERA Türkiye, eğitime verdiği önemi aralıksız sürdürdüğü ücretsiz seminerlerle destekliyor. Bugüne kadar verdiği eğitimlere yenilerini ekleyen ERA Türkiye’nin 'Gayrimenkul Sektörü ve Kurumsallaşma' konulu seminerleri üç şehirde birden gerçekleştirildi. Ankara, Antalya ve İstanbul’da düzenlenen seminerlerde sektörde kurumsallaşmanın öneminin yanı sıra 'Emlak Yasası'nın sektöre kazandıracaklarıyla ilgili bilgiler de verildi.


Gayrimenkul sektörü ve 'ERA Gayrimenkul Franchise Sistemi' ile ilgili detaylı bilgilerin anlatıldığı seminerlerde özellikle kurumsallaşmanın faydaları ve girişimciye sağladığı yararlar üzerinde duruldu. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün avantajlarının gözler önüne serildiği seminerlerde, gayrimenkul danışmanlığının neden en çok kazandıran iş alanlarından biri olduğu konusu masaya yatırılırken girişimci adaylarının bu sektörde neden yatırım yapmaları gerektiği anlatıldı.


Ankara, Antalya ve İstanbul’daki seminerlerde yüksek kazanç hedefleyen girişimciler için kurumsallaşmasının önemini anlatan ERA Gayrimenkul Franchise Satış Direktörü...