24 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkulden reklam ve emlak kursu

ERA Gayrimenkulden reklam ve emlak kursu

Eğitimleri sonunda Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gayrimenkul danışmanlığı sertifikası vermeye hak kazanan ERA Gayrimenkul, start verdiği 'Emlak Reklam ve Araştırma Kursuna ilgi yoğun.

Emlak Reklam ve Araştırma Kursu ilk mezunlarını verdi!

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB)'gayrimenkul danışmanlığı'sertifikası vermeye başlayan ERA Gayrimenkul Türkiye, 'Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'ndan ilk mezunlarını verdi.

ERA Gayrimenkul ilk mezunlarını verdi!

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki markalar içerisinde Milli eğitim Bakanlığı’ndan (MEB)‘gayrimenkul danışmanlığı’ sertifikası vermeye başlayan ilk firma olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’ndan ilk mezunlarını verdi.

ERA Gayrimenkul'ün iş garantili kursu ilk mezunlarını verdi!

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki markalar içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB)‘gayrimenkul danışmanlığı’ sertifikası vermeye başlayan ilk firma olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’ndan ilk mezunlarını verdi.

ERA Gayrimenkul ilk mezunlarını verdi!

ERA Gayrimenkul, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’nun ilk mezunlarını verdi. Sertifikalarını alan kursiyerler ayrıca gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da sahip bulunuyor.

ERA Gayrimenkul'den emlak ve reklam kursu!

Eğitimleri sonunda Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gayrimenkul danışmanlığı sertifikası vermeye hak kazanan ERA Gayrimenkul, start verdiği 'Emlak Reklam ve Araştırma Kursuna ilgi yoğun.

ERA'nın Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'na yoğun ilgi!

ERA Gayrimenkul, start verdiği ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na ilgi yoğun. MEB onaylı sertifikalarını alan kursiyerler gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak.

ERA Gayrimenkul, gayrimenkul danışmanlığı sertifikası verecek!

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gayrimenkul danışmanlığı sertifikası vermeye hak kazanan ERA Gayrimenkul, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na da başlıyor.

ERA, gayrimenkul danışmanlığı sertifikası verecek!

Eğitimleri sonunda Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gayrimenkul danışmanlığı sertifikası vermeye hak kazanan ERA Gayrimenkul, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na da start verdi.

Bina cephelerine reklam almak!

Günümüzde reklam mecraları arasında binaların dış cephesi de yer alıyor. Apartman için gelir sağlayan bu uygulama nasıl gerçekleşiyor? İşte bina cephelerine reklam almak için izlenen yol...

Kreatif Gayrimenkul İnşaat Peyzaj Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kreatif Gayrimenkul İnşaat Peyzaj Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Boztepe tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

CRT İnşaat Mimarlık Mühendislik Bilgisayar Bilişim Elektronik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CRT İnşaat Mimarlık Mühendislik Bilgisayar Bilişim Elektronik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sıtkı Cansız, Hayri Alacahanlı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Şubat'ta kuruldu.

ERA Türkiye kentsel dönüşümde danışmanlık hizmeti verecek!

ERA Türkiye Grup Direktörü Kerem Emin Özçelik; "Kentsel dönüşüm çalışmalarımız kapsamında düzenli olarak sunduğumuz danışmanlık eğitimleri ile kentsel dönüşüm konusunda uzmanlık eğitimleri vererek hak sahiplerini bilgilendireceğiz...

ERA Türkiye kentsel dönüşüme danışmanlık desteği veriyor!

I. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ nin ana sponsoru olan ERA Türkiye, kentsel dönüşüm konusunda danışmanlık desteği veriyor. Kentsel dönüşüm danışmanlığı eğitimleri gelecek ay başlıyor...

ERA Gayrimenkulden reklam ve emlak kursu Haberi

ERA Gayrimenkulden reklam ve emlak kursu


Eğitimleri sonunda Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gayrimenkul danışmanlığı sertifikası vermeye hak kazanan ERA Gayrimenkul, start verdiği 'Emlak Reklam ve Araştırma Kursuna ilgi yoğun. MEB onaylı sertifikalanın alan kursiyerler gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak.  Türkiye'deki büyüme stratejisine bir biri ardına açtığı ofislerle devam eden ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık zinciri ERA Gayrimenkul'ün Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) aldığı eğitim sertifikasının ardından başlattığı Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'nu ilgi yoğun. ERA Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi ile Türkiye'de bir ilke imza atarak gayrimenkul danışmanlığı sektöründe fark yaratan EM Türkiye, yılda ortalama 15 bin kişiyi eğitebilecek bir alt yapı oluşturdu. 

Gayrimenkul sektöründe kaliteli, eğitimli ve profesyonel kadroların yetiştirilmesi amacıyla oluşturulan kursun Bağdat Caddesi Göztepe üzerindeki ERA Gayrimenkul'ün merkez binasında eğitime...