26 / 04 / 2024

era türkiye hangi firmalarla çalışıyor

era türkiye hangi firmalarla çalışıyor

ERA Türkiye, geçen ay Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Ağaoğlu ve ERA Türkiye işbirliği sonrası, Ağaoğlu projelerinin ERA Türkiye üzerinden gerçekleşen ilk satışı yapıldı.

Türkiye'nin en zenginleri listesi değişti! Hangi patron liderliği kime kaptırdı?

ABD iş dünyası dergisi Forbes, Türkiye'nin en zengin 10 ismini açıkladı. Peki hangi patron liderliği kime kaptırdı?

Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı! Bakın ilk üçte hangi şehir var!

Finans, yatırım, endüstri ve pazarlama ağırlıklı konular içeren dünyaca ünlü Forbes dergisi, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı. Bakın ilk üçte hangi şehir var...

Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı! Hangi şehir, kaçıncı sırada?

1 milyonun üzerinde katılımcıyla yapılan bir zeka testinde Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı iddiası sosyal medyada da gündem oldu. Peki hangi şehir, kaçıncı sırada?

Yabancılar Türkiye'den hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? Rakamlar her geçen gün katlanıyor!

Türkiye'de yabancılara yapılan arazi satışlarına ilişkin rakamlar her yıl açıklanıyor. Peki yabancılar hangi yılda kaç metrekare arazi aldı? En çok hangi ülke vatandaşları gayrimenkul alıyor? İşte o rakamlar...

Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? Ev alacaklar dikkat! 

Dünyada en yüksek emlak balonu riskine sahip şehir belirlendi. Peki Türkiye'de emlakta balon var mı? En yüksek emlak balonu riski hangi ilde? İşte ayrıntılar...

Türkiye’de en çok hangi renk otomobil satıldı? İşte ilginç veriler!

Geçtiğimiz sene Türkiye’de en çok hangi otomobil marka ve modellerinin satıldığı ortaya çıktı. Peki 2022 senesinde vatandaş en fazla hangi markanın hangi modeline rağbet gösterdi ve dahası en çok hangi renkteki otomobil tercih edildi? İşte tüm yanıtlar…

Yabancıların Türkiye ilgisi katlanıyor! En çok hangi ilden gayrimenkul alıyorlar? Peş peşe açıklandı!

Yabancı yatırımcıların 2022 ve 2021 yılındaki Türkiye'de yaptıkları tüm gayrimenkul cinsinden alımları tüm detaylarıyla belli oldu. Yabancıların Türkiye ilgisi katlanıyor! En çok hangi ilden gayrimenkul alıyorlar? Peş peşe açıklandı!

Türkiye’deki hangi gayrimenkuller ihale ile satıldı, nerelerde imar planı değişti?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Türkiye’deki bazı taşınmazlara ilişkin satış ve imar planı değişiklikleri kararlarını Resmi Gazete’de yayımladı. Peki bu karara göre ülke genelinde hangi taşınmazlar kimlere satılıyor?..

Türkiye’de 2022 yılında en çok hangi otomobiller satıldı? İşte o liste...

Türkiye'de 2022 senesinin en çok satan otomobil markaları ve modelleri belli oldu. Peki zirvede hangi araç yer aldı? İşte Türkiye'de geride bıraktığımız yıl en çok satan otomobillerin listesi...

Türkiye’de araba satışları patladı! En fazla hangi tip araç satıldı?

Fiyatların alabildiğine artmasına rağmen, Türkiye’de geçtiğimiz yıl otomobil satışlarında patlama yaşandı. Peki bunun nedeni ne ve 2022’de en fazla hangi araç satıldı?

Türkiye’nin endüstri devi işçi alıyor! Peki adaylarda hangi özellikler aranıyor?

Türkiye’nin en eski ve büyük endüstri kuruluşlarından biri yeni işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki bu şirket hangisi ve işe alınacak personelde hangi şartlar aranıyor?

10 ilde petrol mü bulundu? Hangi ilde petrol bulundu? Türkiye petrol kuyuları nerede?

Türkiye’de petrol bulundu mu? Hangi illerde petrol bulundu bu sorular son zamanlarda sıkça sorulmaya başlandı. Peki Türkiye’de petrol bulundu mu? İşte detaylar!

Türkiye hangi ülkeye, ne kadar ihracat yaptı?

Türkiye geçen sene değer bazında en fazla ihracat artışını ABD'ye yaptı. Peki Türkiye hangi ülkeye, ne kadar ihracat yaptı?

era türkiye hangi firmalarla çalışıyor Haberi

era türkiye hangi firmalarla çalışıyor

ERA Türkiye, geçen ay Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlar aynı zamanda ERA Türkiye üzerinden gerçekleşmeye başlamıştı. Ağaoğlu ve ERA Türkiye işbirliği sonrası, Ağaoğlu projelerinin ERA Türkiye üzerinden gerçekleşen ilk satışı yapıldı.


ABD merkezli ve Avrupa ile Ortadoğu’nun dev gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA'nın, Türkiye ve KKTC temsilcisi 'ERA Türkiye', geçen ay Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu projelerinin satışına yönelik önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışları aynı zamanda ERA Türkiye üzerinden yapılıyor. Ağaoğlu ve ERA Türkiye işbirliği sonrası, Ağaoğlu projelerinin ERA Türkiye üzerinden gerçekleşen ilk satışı...