29 / 03 / 2024

ercan kahraman

ercan kahraman

İspanyol demir çelik devi Gonvarri, Türk şirketi ÇEPAŞ'ın ana hissedarı oldu. Madrid merkezli demir çelik üreticisi Gestamp'ın iştiraklerinden Gonvarri, böylece Türkiye'deki ilk yatırımını da yaptı...

Ahmet Ercan: 2018- 2020 arasında yıkıcı bir deprem şaşırtıcı olmaz!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Muğla ve Antalya’da meydana gelen depremler ile ilgili açıklama yaptı. Ercan, ''Türkiye'de 2018- 2020 arasında yıkıcı bir deprem şaşırtıcı olmaz" diye konuştu.

Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman'dan 4 yeni şirket!

Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer ve  Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman bugün 4 yeni şirkete imza attılar. 

İsmail Kahraman: Muhteşem bir dönem yaşıyoruz!

Kayaş Tren Garı'nda düzenlenen Başkentray Açılış Töreni'ne katılan TBMM Başkanı İsmail Kahraman törende konuşma yaptı...

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Aker İnşaat Dekorasyon Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aker ve Adem Aker ortaklığında kuruldu.

İsmail Kahraman: En çok inşaat yapan başkan benim!

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimindeki saldırısı sonrasında Meclis'te bir çok inşaat çalışmaları başlamıştı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ''en çok inşaat yapan başkan benim'' dedi. 

Recep Ercan Keskin kimdir?

Gayrimenkul ve akaryakıt sektöründe yoğunlaşan Keskin Şirketler Grubu'nun sahibi Recep Ercan Keskin kimdir?

Etimesgut Hacı Fatma-Niğmet Kahraman Camisi açıldı!

TBMM Başkanı Kahraman, Etimesgut'ta yaptırılan Hacı Fatma-Niğmet Kahraman Camisi'nin açılışını yaptı.

Taş Yapı, Ercan Havalimanı'nı ayağa kaldırdı!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren Taş Yapı, KKTC'de Ercan Havalimanı'nın inşaatına başlıyor. Firma, 38 yıldır yapılması planlanan havalimanı ile atağa geçti.

Emka İstanbul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emka İstanbul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Kahraman , Lokman Coşkun, Ekrem Coşkun, Bilal Kahraman ve Erkam Melih Kahraman ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites Genel Müdürü oldu!

Deneyimli turizmci Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites genel müdürü oldu. Yılmaz, Anadolu Üniversitesi İşletme ve Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi İş Güvenliği Yüksek Lisans mezunu.

İsmail Kahraman yeni TBMM binası istedi!

MECLİS Başkanı İsmail Kahraman,57 yıllık TBMM ana binasının tadilatlara karşın artık ihtiyaçları karşılamadığını belirterek, Muhakkak ki Gazi Meclisimiz, devletimiz ve misyonumuzla mütenasip güzel bir binaya kavuşmalıdır” dedi.

Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Onursal Başkanı Barış Aydın, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandumu değerlendirdi.

Ercan İnan'dan gayrimenkul sertifikası değerlendirmesi!

Vatan Gazetesi yazarlarından Ercan İnan borsada işlem görmeye başlayan gayrimenkul sertifikası ile ilgili değerlendirmede bulundu. İşte Ercan İnan'dan gayrimenkul sertifikası değerlendirmesi...

ercan kahraman Haberi

ercan kahraman

İspanyol demir çelik devi Gonvarri, Türk şirketi ÇEPAŞ'ın ana hissedarı oldu. Madrid merkezli demir çelik üreticisi Gestamp'ın iştiraklerinden Gonvarri, böylece Türkiye'deki ilk yatırımını da yaptı. Ankara'da 50 bin metrekarelik alanda üretim yapan ÇEPAŞ'ın Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Erdoğan, "Hedefimiz bundan sonra daha büyük işlere imza atmak" diye konuştu. Şirketin yöneticisi Ercan Kahraman ise bu ortaklıkla küresil pazara da adım attıklarını söyledi. Kahraman, "Bu ortaklıkla Ar-Ge, pazarlama gibi tecrübelere ek olarak istihdamımız da üç kat artacak" dedi.


Sabah...