24 / 04 / 2024

Ercan Mekteplioğlu

Ercan Mekteplioğlu

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu ile birlikte Demre ilçesinde temaslarda bulundu.

Hdn Biyoteknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdn Biyoteknoloji Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Hadanoğlu tarafından kuruldu.

Mansa Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansa Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Evliyaoğlu ve Hasan Öziştir ortaklığında kuruldu.

Büyükyalı Tesis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükyalı Tesis Yönetim Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 Bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akbalık,Sinan Ayoğlu, Mehmet Büyükekşi, Ercan Alioğlu ve Gül Kapudan ortaklığıyla  kuruldu...

Hakan Akbulut, Emlak Konut GYO'dan ayrıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür Yardımcısı Hakan Akbulut istifa etti. Akbulut'un yerine vekaleten Ercan Alioğlu atandı...

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Konut Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Konut Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ercan Ahmetbeyoğlu tarafından kuruldu.

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tatoğlu tarafından kuruldu.

Şükrüoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şükrüoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ercan Şükrüoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile kuruldu.

Ali Pehlivanoğlu 60. mağazasını Muğla'da açtı!

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu, Muğla'nın Milas ilçesinde 3'üncü şubesini hizmete sundu. Genel Koordinatörü Ercan Kurtuldu, '' Balıkesir'de Edremit ve Burhaniye'de de yeni mağazalar açmayı planlıyoruz"dedi

Ercanoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ercanoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ercan tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta İstanbul İl'i, Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde kuruldu.

Antalya'nın Demre ilçesi yeni cazibe merkezi olacak!

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu ile birlikte Demre ilçesinde temaslarda bulundu.

Antalya Aksu'nun imar planı çözüm aşamasında!

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse ile Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu seçim çalışmalarını Aksu’da sürdürdü. Köse, Güzelyurt Mahallesi için de hummalı bir çalışmanın devam ettiğini söyledi.

Fazlıoğlu Bilgi Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazlıoğlu Bilgi Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Fazlıoğlu ve Selahattin Fazlıoğlu oraklığıyla 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ercan Mekteplioğlu Haberi

Ercan Mekteplioğlu

Köşkerler, Beymelek ve Yavu Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Köse, turizmde çalışan teknecileri ziyaret etti. Köse, "Havaalanı, Finike-Demre arasını tünellerle bağlayacağımız karayolu ve kruvaziyer liman projelerini hayata geçireceğiz" diye konuştu. 


Sabah...