20 / 04 / 2024

Ercan Uysal

Ercan Uysal

Dünyanın en yüksek performanslı konut piyasası Türkiye'de patlamaya hazır bir balona ilişkin pek fazla işaret olmasa da konutları inşa eden şirketlerin borcu giderek artıyor.

İş adamı Murat Uysal Cumalıkızık'taki harabe konağı restore ettirdi!

İş adamı Murat Uysal, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe bir konağı alıp restore ettirdi.

Ahmet Ercan: 2018- 2020 arasında yıkıcı bir deprem şaşırtıcı olmaz!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Muğla ve Antalya’da meydana gelen depremler ile ilgili açıklama yaptı. Ercan, ''Türkiye'de 2018- 2020 arasında yıkıcı bir deprem şaşırtıcı olmaz" diye konuştu.

Mevlüt Uysal’dan Ümraniye'deki göçük açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ümraniye'de metro inşaat sahasının bulunduğu caddede meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan göçükle ilgili açıklama yaptı. 

Mevlüt Uysal: İstanbul'da trafik yoğunluğunu yüzde 17 azalttık!

İBB Başkanı Uysal, İstanbul'da ulaşımın akıllanması için yaptıkları yatırımlar sayesinde, şehir trafiğindeki yoğunluğu yüzde 17 azalttıklarını ifade etti..

Mevlüt Uysal Yassıada'daki yatırımları inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve İstanbul Valisi Vasip Şahin Yassıada’daki çalışmalarla ilgili incelemeler yaptı. İBB Başkanı Uysal, bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mevlüt Uysal'dan, Erdoğan'a Kanal İstanbul teşekkürü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “İstanbul Boğazı’ndan biz İstanbulluların daha fazla istifade edebilmeleri adına Kanal İstanbul yapılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza Kanal İstanbul projesi için teşekkür ediyorum." dedi.

Mevlüt Uysal'dan metro açıklaması!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Metroda birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak" sözleri ile tartışma konusu olmuştu. Uysal bu açıklamasına karşın yeniden bir açıklama yaptı...

Mevlüt Uysal: Bahçeşehir Göleti hızla bitirilip hizmete sunulacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Başakşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.Uysal, İBB ve Başakşehir Belediye bürokratlarının da katıldığı yatırım ve hizmetlerin ele alındığı toplantı da yaptı...

Mevlüt Uysal metro çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, metro çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Uysal, metro ihalelerin iptal edilmesi ve devam eden metro çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mevlüt Uysal, Kağıthane'deki ulaşım projelerini inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Kadir Topbaş ve Mevlüt Uysal'a suç duyurusu!

İstanbul'un eski ve yeni başkanları Topbaş ile Uysal hakkında, iptal edilen metro ihalesiyle kamuyu zarara uğrattıkları gerekçesiyle suç duyurusu yapıldı.

Mevlüt Uysal Beykoz Kışlası çalışmalarını inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'i ziyaret etti ve Beykoz Kışlası'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Recep Ercan Keskin kimdir?

Gayrimenkul ve akaryakıt sektöründe yoğunlaşan Keskin Şirketler Grubu'nun sahibi Recep Ercan Keskin kimdir?

Ercan Uysal Haberi

Ercan Uysal

Dünyanın en yüksek performanslı konut piyasası Türkiye'de patlamaya hazır bir balona ilişkin pek fazla işaret olmasa da konutları inşa eden şirketlerin borcu giderek artıyor.


Türkiye'de konut fiyatları geçen yıl tüm ülkelerden daha hızlı arttı. Piyasa mortgagelara fazla bel bağlamazken Türkiye'deki konut sahipleri, borçlarını güvenilir bir şekilde geri ödüyor.


İnşaat sektörünün toplam yatırımlarında Çin'dekinden daha fazla pay aldığı bir dönemde risk, konut sahiplerinden ziyade konut inşa edenlerde.


Türkiye Bankalar Birliği verilerine göre Türkiye'de konut geliştirme şirketlerinin borçlanma payı, son 10 yılın en yüksek seviyesine çıkmış durumda ve tüm şirket borçlanmalarının yaklaşık beşte birini kapsıyor. Bu borçların artan kısmı kötüye gidiyor ve sektörün takipteki kredilerinin payı son beş yılda yaklaşık ikiye katlandı.


İstanbul merkezli araştırma şirketi Integras'ın bankacılık analisti Ercan Uysal, Bloomberg News'a yaptığı değerlendirmede,...