19 / 04 / 2024

Erciş Şehirlerarası Otogarı

Erciş Şehirlerarası Otogarı

Van Büyükşehir Belediyesi kent halkının hizmetine sunacağı yeni çalışmalarının açılışlarını gerçekleştirecek. Van Büyükşehir Belediyesi Kent Parkı, Sahil Parkı, Erciş Otogarı ve alınan 11 yeni otobüsün açılışlarını gerçekleştiriyor.

Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Çetinler Otogar İşletmeciliği İnşaat Ticaret Limited Şirketi arasında Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi...

Muğla Menteşe Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Tükettiği enerjinin yüzde 80’ini güneş panellerinden meydana gelen çatısından elde eden ve bu özelliği ile Türkiye’de ilklerden olan Menteşe Şehirlerarası Otogarı büyük bir katılımla hizmete açıldı.

Muğla Menteşe Otogarı'nın temeli atıldı!

Menteşe Şehirlerarası Otogarı’nın temeli atıldı. Temel atma törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün de katıldı.

Buca ile Otogar arası 10 dakikaya düşecek!

“Buca Onat Caddesi ile Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Çevre Yolu Arası Bağlantı Yolu Projesi” kapsamında Buca ile Otogar arasındaki ulaşım süresi, yarım saatten 10 dakikaya düşecek. Proje 211 milyon lirayla hayata geçiyor.

Süleymanpaşa Şehirlerarası Otogarı'nın ihalesi yapıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da inşa edilecek Şehirlerarası Otogar Projesi'nin ihalesi yapıldı. Hayata geçirilecek proje ile 100 kişiye istihdam sağlanacak.

Tekirdağ Şehirlerarası Otogarı 24.8 milyon TL'ye yapılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'a Şehirlerarası Otogar yaptırılmasını ve 15 yıl süreyle işletmesini ihale ediyor. 16 Şubat'ta gerçekleşecek ihalenin bedeli 24 milyon 899 bin 430 TL olarak belirlendi.

Muğla Menteşe Otogarı için start verildi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İlçesi’ne yeni ve modern şehirlerarası Otogar yapımı için çalışmalara başladı.

Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Her ilçeye modern otogar kazandırma çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni hizmete açtı.

Harem Otogarı iki yıla kadar taşınacak!

Şehirlerarası yolcu otobüslerinin trafiğe takılmaması için cep otogarlar geliyor. Harem Otogarı da 2018’e kadar taşınacak. İstanbul'un şehirlerarası yolcu otogarları, yeni yol güzergahlarına göre düzenleniyor.

Adıyaman otogarı açılış için gün sayıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan şehirlerarası otogarın hizmete girebilmesi için yetkililer ve firma sorumlularının katıldığı bir toplantı yapıldı.

Amasya Suluova'daki yeni otogar inşaatı başladı!

Amasya’nın Suluova Belediyesi ilçeye istenilen standartları sağlayan şehirlerarası terminal yapımı için ilk adımı attı. İhalesi tamamlanan yeni otogarın yapımı için ilk kepçe vuruldu.

Malkara Otogarının temeli atıldı!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yapılacak şehirlerarası otobüs terminalinin temeli, düzenlenen törenle atıldı.Malkara’da yapımına başlanılan yeni otogarın inşaat alanında yapılan temel atma törenine, çok sayıda kişi katıldı.

Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali bitme aşamasında!

Firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Barakazi, burada yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından Simani Mahallesinde yaptırılan Bingöl Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin (Otogar) bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Erciş Şehirlerarası Otogarı Haberi

Erciş Şehirlerarası Otogarı

Van Büyükşehir Belediyesi kent halkının hizmetine sunacağı yeni çalışmalarının açılışlarını gerçekleştirecek. Van Büyükşehir Belediyesi Kent Parkı, Sahil Parkı, Erciş Otogarı ve alınan 11 yeni otobüsün açılışlarını gerçekleştiriyor.

Türkiye’nin önemli terminalleri arasında yer alacak olan tesislere Van Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 milyon TL harcandı. Daha önceki dönem temeli atılan, Van’ın büyükşehir statüsünü alması ile birlikte tesisi devralan Van Büyükşehir Belediyesi, 10 milyon TL harcayarak otogarı tamamladı. Erciş-Ağrı yolu üzerinde yapılan terminalin toplam 5 bin 500 metrekare kapalı alanı bulunuyor. Terminalin içerisinde 12 adet yazıhane, 9 adet bilet satış yazıhanesi, 1 restoran, 1 cafe, 1 internet cafe, bay-bayan mescit, engelliler için de tasarlanmış WC’ler, 1 kuaför, emanethaneler, 6 adet halkla ilişkiler birimi, şoför dinlenme ve duş yerleri, kuru temizleme gibi birçok sosyal...