28 / 03 / 2024

Erciyes rezervasyon

Erciyes rezervasyon

Öğrencileri için kayak kampı planlayan İstanbul'daki pek çok okul kamp yeri olarak Erciyes'i tercih etmeye başladı. İstanbul'daki turizm acenteleri, kayak kampı isteyen tüm okullara Erciyes'i öneriyor.

Erciyes'te 15 tesisin açılışı yapıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Ozhaseki, Tekir bölgesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, proje kapsamında yaklaşık 3yıl önce temel attı klan nı ve 59 yerde tesis yaptıklarını söyledi.

Erciyes, Avrupalı tur operatörlerinin gündeminde!

Son yıllarda yapılan yatırımlarla adı ön plana çıkan Kayak ve Kış Sporları Merkezi Erciyes, Avrupalı tur operatörlerinin de gündeminde. Avrupalı tur operatörleri gelecek sezon için ilk rezervasyonlarını şimdiden almaya başladı.

Toyota açıkladı! Toyota Corolla Hatchback artık online rezervasyon ile satılacak...

Toyota Corolla Hatchback bundan sonra artık online rezervasyon ve özel fiyat avantajı ile satışa sunulacağı kaydedildi. İşte markanın açıklması ve haberin detayları...

Uzay turu bileti kişi başı 10 milyon 652 bin TL olarak belirlendi; 800 rezervasyon yapıldı

Uzay turu bileti kişi başı 450 bin dolar (10 milyon 652 bin TL) olarak belirlendi. Şu ana kadar 800 rezervasyon yapıldı. İşte detaylar...

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

Erciyes Üniversite sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişi için başvuru şartları!

Erciyes Üniversitesi, sözleşmeli personel alımı yapıyor! Tam 104 kişinin alınacağı haber ile ilgili detaylar şöyle:

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın inşa ettiği ve Radisson markasının ilk kayak oteli olma özelliğini taşıyan Radisson Blu Mount Erciyes Oteli'nin inşaatı 10 ayda tamamlandı.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

Safire Aryaei Emlak Rezervasyon Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safire Aryaei Emlak Rezervasyon Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohsen Shayegansotoodeh tarafından kuruldu.

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kayseri Erciyes'te yatırım yapmak için arsa alanlara uyarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım yapmak için Erciyes Kayak Merkezi'nden arsa alanlara bazı uyarılar yaptı.

 Xperia Mountain Resort Erciyes’in temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile beraber Erciyes’te hayata geçirilecek olan Türkiye'nin en gelişmiş, Avrupa'nın sayılı kayak merkezlerinden Xperia Mountain Resort Erciyes’in temel atma törenine katıldı.

Erciyes'te yeni otel temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te katıldığı bir otelin temel atma törenine katıldı. Tören'de konuşma yapan Özhaseki, Erciyes'in önemli bir turizm merkezi haline geldiğini belirtti. 

Erciyes rezervasyon Haberi

Erciyes rezervasyon

İstanbul'da turizm acenteliği yapan Engin Kılıç iki yıldır Erciyes'e geldiklerini ve Erciyes'in muhteşem bir yer olduğunu belirtti. Geçen yıl 40 kişilik bir grupla geldiklerini, bu yıl ise rakamın 80'e çıktığını ifade eden Kılıç, önümüzdeki sene sadece bir okuldan 200 öğrenciyi getirmeyi düşündüklerini söyledi.


İstanbul'da kayak kampı isteyen tüm okullara Erciyes'i önerdiklerini dile getiren Engin Kılıç, "Çünkü Erciyes muhteşem bir yer. Uçağa biniyoruz 1 saatte Kayseri'deyiz ve yarım saatte havaalanından Erciyes'e çıkıyoruz. Yollar harika. Dört şeritli yol yapılmış. Dağa çıkar gibi bir durum söz konusu değil, dolayısıyla risk yok. Otel olsun, işletmeler olsun gerçekten kaliteli hizmet veriyorlar. Bunlar bizim için önemli. Maddi açıdan da çok uygun. Kayak sporu aslında çok pahalı bir organizasyondur ama Erciyes'te uygun rakamlarla kayak kampı organizasyonu yapabiliyoruz....