24 / 04 / 2024

Turizm acenteleri kayak kampı isteyen okullara Erciyes'i öneriyor!

Turizm acenteleri kayak kampı isteyen okullara Erciyes'i öneriyor!

Öğrencileri için kayak kampı planlayan İstanbul'daki pek çok okul kamp yeri olarak Erciyes'i tercih etmeye başladı. İstanbul'daki turizm acenteleri, kayak kampı isteyen tüm okullara Erciyes'i öneriyor.



İstanbul'da turizm acenteliği yapan Engin Kılıç iki yıldır Erciyes'e geldiklerini ve Erciyes'in muhteşem bir yer olduğunu belirtti. Geçen yıl 40 kişilik bir grupla geldiklerini, bu yıl ise rakamın 80'e çıktığını ifade eden Kılıç, önümüzdeki sene sadece bir okuldan 200 öğrenciyi getirmeyi düşündüklerini söyledi.


İstanbul'da kayak kampı isteyen tüm okullara Erciyes'i önerdiklerini dile getiren Engin Kılıç, "Çünkü Erciyes muhteşem bir yer. Uçağa biniyoruz 1 saatte Kayseri'deyiz ve yarım saatte havaalanından Erciyes'e çıkıyoruz. Yollar harika. Dört şeritli yol yapılmış. Dağa çıkar gibi bir durum söz konusu değil, dolayısıyla risk yok. Otel olsun, işletmeler olsun gerçekten kaliteli hizmet veriyorlar. Bunlar bizim için önemli. Maddi açıdan da çok uygun. Kayak sporu aslında çok pahalı bir organizasyondur ama Erciyes'te uygun rakamlarla kayak kampı organizasyonu yapabiliyoruz. Erciyes'i tercih sebebimiz kaliteli olması, pistlerin çok güzel olması, insanların cana yakın olması ve buradaki görevlilerin çözüm odaklı olması. Tüm bunlar bizi son derece memnun ediyor" dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön