18 / 04 / 2024

erciyesteki teleferik

erciyesteki teleferik

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi 3. etap kapsamında yapımı tamamlanan 15 tesis için açılış töreni düzenlenecek. Tören 9 Şubat Pazar günü Tekir Kapı'da düzenlenecek ve saat 11.00'de başlayacak...

Bursa'ya yeni teleferik müjdesi!

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşıma nefes aldıracak yeni teleferik projesinin detaylarını Kültürpark’t

Bursa'ya ulaşımı rahatlatacak teleferik sistemi geliyor!

BursaRay Kültürpark İstasyonu ile entegre kurulacak olan yeni teleferik sistemi, Kuştepe, İvaz Paşa ve Alacahırka gibi semtlerden kent merkezine ulaşımı kolaylaştıracak.

Bursa'ya yeni teleferik sistemi geliyor!

BursaRay Kültürpark İstasyonu ile entegre kurulacak olan yeni teleferik sistemi, Kuştepe, İvaz Paşa ve Alacahırka gibi semtlerden kent merkezine ulaşımı kolaylaştıracak.

Balçova Teleferik Tesisleri bugün açılıyor!

İzmir'de 8 yıllık yenileme sürecinin ardından nihayet geçtiğimiz ay sonunda hizmete açılan, açıldığı ilk gün de arıza yapan Balçova Teleferik Tesisleri'nin 10 gün süren periyodik bakımının tamamlandığı ve bugün yeniden hizmete açılacağı bildirildi.

Balçova Teleferik yarın hizmete giriyor!

Aşırı sıcaklar ve kısa sürede beklentilerin çok üzerinde yolcu taşınması nedeniyle periyodik bakımı öne alınan Teleferik tesisleri, yarından itibaren (25 Ağustos Salı) yeniden hizmete başlıyor.

Bursa teleferik terminal binalarındaki dükkanlar kiraya verilecek!

Bursa Teleferik A.Ş., Sarıalan ve Oteller Bölgesi teleferik terminal binalarında yer alan 23 adet dükkan için talep toplama dönemine başladığını yaptığı yazılı açıklamayla bildirdi.

Spil Dağı'na 2 otel ve teleferik tesisi yapmayı planlıyoruz!

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'nda yapılması planlanan konaklama tesisleriyle ilgili firma yetkilisi, proje hakkında Vali Erdoğan Bektaş'ı bilgilendirdi. Bektaş Spil Dağı'na 2 otel ve teleferik tesisi yapmayı planladıklarını belirtti.

Trabzon Boztepe teleferik imar planı askıda!

Trabzon Ortahisar İlçesi, Boztepe Mahallesi, 3. Derece Doğal Sit Alanı, Teleferik Tesisi (Üst İstasyon) ve güzergahının bir kısmı ile Kanuni Bulvarı I. Etabına ilişkin imar planı askıda...

Balçova Teleferik Tesisleri 15.5 milyona yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 15.5 milyon liraya yenilediği Teleferik Tesisleri, hafta sonunda 10 bine yakın ziyaretçiyi taşıdı, teleferik 31 Temmuz Cuma günü halkın hizmetine sunulmuştu

İzmir'de açılan teleferik hattında arıza!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "Balçova Teleferik Tesislerinin, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin her projesi gibi İzmirlileri yolda bıraktığını" belirtti.

2007 yılında Kartal'dan Adalar'a teleferik!

2007 yılında Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, Kartal ile Adalar arasında teleferik kurmayı planladıklarını söylemiş. Aynı zamanda kentsel dönüşüm projesi içinde bin yatlık bir marina da bulunuyormuş.

İzmir teleferik tesisleri yarın hizmete giriyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 15.5 milyon liraya yenilediği Teleferik Tesisleri, yarından itibaren halkın hizmetine sunuluyor. Teleferikteki ilk yolculuğu belediye başkanları ve Büyükşehir Meclis üyeleriyle Başkan Aziz Kocaoğlu gerçekleştirdi.

2005 yılında İstanbul'a ikinci teleferik hattı!

2005 yılında İstanbul'a ikinci teleferik hattı Haliç - Pierre Loti arasında yapılıyormuş. 1993 yılında Maçka-Taşkışla'dan sonra ikinci teleferik hattı 419 metre uzunluğunda olacakmış ve 6 milyon liraya mal olacakmış.

erciyesteki teleferik Haberi

erciyesteki teleferik


Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi 3. etap kapsamında yapımı tamamlanan 15 tesis için açılış töreni düzenlenecek.


9 Şubat Pazar günü Tekir Kapı'da düzenlenecek ve saat 11.00'de başlayacak olan tören programında protokol konuşmalarının yanısıra TRT Sanatçısı Ahmet Tekkuş ile Rock grubu Koray Haklı ve Orkestrası'nın konseri yer alacak. Çocuklar için şişme oyun gruplarının kurulacağı açılış töreninde ayrıca vatandaşlara sucuk-ekmek ikramında bulunulacak.


Düzenlenecek olan törende 3. etap çalışmaları kapsamında yapımı tamamlanan 3.000 kişi/saat kapasiteli gondol, FIS standartlarında 12 adet kayak pisti, 1.000 araçlık otopark ile konaklama tesisleri yolları hizmete sunulacak.


Öte yandan törene katılacak olan vatandaşlar için her semtten otobüs seferleri düzenlenecek. Pazar günü saat 09.00'da semtlerden hareket edecek otobüslerin yanısıra Cumhuriyet Meydanı'ndan da saat 10.00'da tören alanına araç...