20 / 04 / 2024

Erdal Çelebi

Erdal Çelebi

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, günübirlik kiralanan evlerde zorunlu olan kimlik bildirimi sistemine geçiş süreci için Bursalı emlakçıları uyardı.

Erdal Çelebi: Darbe girişiminden en çok emlak sektörü etkilendi!

Yaşanan darbe girişimden en çok etkilenen sektörlerden birisinin emlak sektörü olduğunu ancak kötü günleri yavaş yavaş geride bıraktıklarını ifade eden BEMO Başkanı Erdal Çelebi, sektörün durumunu Bursa Sancak Gazetesi'ne değerlendirdi.

Bursa'daki ev kiralarının artış sebebi Suriyeliler!

'Bursa'da Suriyeliler 'in olmadığı mahalle yok' diyen Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Çelebi, 'Ekonomik durumu iyi olanlar gözde yerleri, varlıklı olmayanlar kenar mahalleleri tercih ediyor' dedi.

Erdal Çelebi: Konut satışını faiz frenledi!

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, Merkez Bankası'nın, dolardaki yükselişi durdurmak için faiz oranlarını artırmasının konut sektörünü de etkilediğini, vatandaşları ikinci el konut almaya yönelttiğini söyledi.

Bursa Emlak Müşavirleri Odası emlakçı kimliğine sahip üyelere kolaylık sağlayacak!

Geçtiğimiz hafta seçimli genel kurulda aldığı 110 oyla göreve gelen Bursa Emlak Müşavirleri Odası'nın yeni başkanı Erdal Çelebi, yönetim kurulu ile birlikte ilk ziyaretini Başkan Mustafa Bozbey'e yaptı.

Bursa'da ev almanın tam zamanı!

Ülkede yaşanan ekonomik krizden dolayı gayrimenkul sektörü de etkilendi. Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi ve Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri (TÜGEM) Bursa Başkanı Göksel Birsen, gayrimenkul sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Bursa'da ev kiraları hızla yükseliyor!

Bursa'da ev kiraları rekora koşuyor. Şehirde bin TL'den ucuz ev kalmadı. Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, fiyatlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul almak için doğru zaman mı?

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdal Çelebi, "Gayrimenkul fiyatlarında artış yaşanacağına dair bir öngörümüz var. Şimdi konut almak için doğru bir zaman" dedi.

Bahçeli eve ve arsaya talep patlaması!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, kamu bankalarının konut kredisindeki indiriminden sonra konut sektöründe yaşananları anlattı. Çelebi, taleplerde patlama olduğunu belirtti...

Bursa’da konut satışları 2020'de yüzde 100 arttı!

Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, Bursa'da konut satışlarının geçen yıla göre yüzde 100 arttığını belirtti. Çelebi, kiraların ise ilerleyen aylarda zamlanacağını ifade etti...

Bursa'da konut stoku 5 yılda eritilecek!

Bursa'daki mevcut konut sayısı ve yapısının şehrin sosyal yapısına uygun olmadığını söyleyen Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, ''Bursa'da ev yok demeyin, her yer konut yığını'' dedi.

Konut almanın tam zamanı!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, konut fiyatlarının önümüzdeki dönemde en az yüzde 60 zamlanacağını belirterek, yatırımcıları uyardı...

Bursa'da kiralık ev sıkıntısı yok!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, bölgede kiralık ev sıkıntısının olmadığı söyledi. Çelebi, “İstenen bölgede ev bulunabiliyor. Artışlar da enflasyona bağlı gerçekleşti” şeklinde konuştu.

Osmangazi Köprüsü ile Bursa'da konut fiyatları uçtu!

Osmangazi Köprüsü ile Bursa’da konut fiyatları uçtu. Bursa Emlakçılar Odası Başkan Erdal Çelebi “Son 3 yılda Bazı ilçelerde yüzde 100, bazısında yüzde 200 değer artışları yaşandı” dedi.

İnşaat sektörünün ticaret hacmi 7.2 milyar dolara ulaşacak!

BTSO İnşaat Konseyi Başkanı Ali Tuğcu, İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır ve BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi Bursa'daki kentsel dönüşümü ve inşaat sektörünü değerlendirdi.

Erdal Çelebi'den Bursalı emlakçılara günlük kiralık ev uyarısı!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, günübirlik kiralanan evlerde zorunlu olan kimlik bildirimi sistemine geçiş süreci için Bursalı emlakçıları uyardı.

Bursa'da konut fiyatları yüzde 20 arttı!

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, konut fiyatı artışlarının yüzde 20'yi bulduğu Bursa'da, 2016 yılı konut satışlarının Kasım ayı itibarıyla 2015 yılını yakaladığını, yıl sonu tahminlerinin ise bir önceki yılın yüzde 10 üzerine çıkmak olduğunu söyledi.

Erdal Çelebi Haberi

Erdal Çelebi

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, dün Plaza 16'da gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, günlük ev kiralamalarında sıkıntıların yaşandığını söyledi. Tüm emlakçıların kimlik bildirimine dikkat etmesi gerektiğini ifade eden Çelebi, “İki ay önce çıkan ilgili kararname için verilen sisteme geçiş süresi doldu. Bundan sonra kimlik bildirimi yapılmadığı takdirde ceza kesilmeye başlanıyor” dedi. Günübirlik ev kiralamalarının Arapların Bursa'ya yoğun olarak geldiği dönemlerde yaygınlaştığını ifade eden Çelebi, “Rahat bir ortamda kalsınlar diye turizm firmalarının başlattığı uygulama rant kapısı oldu. Artık buna bir çekidüzen verilmesi gerekiyor. Terör suçluları da bu evlerde barınabiliyor. Bu yüzden kimlik bildirimlerini mutlaka yapalım” dedi. 


10 BİN LİRAYA KADAR CEZA

Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hüsnü Zeybek de, konu ile ilgili yeterli ölçüde ilerleme kaydedilmediğini ifade ederek, “Örneğin Bursa'da...