25 / 04 / 2024

erdal öner

erdal öner

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, bazı bölgelerde yaşanan tapu iptalleri sorununun, gelecek yıl düşünülen Anayasaya değişikliğiyle çözümleneceğini bildirdi.

Hakan Yusuf Güner termal otelleri ziyaret etti!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iadei ziyaretleri kapsamında sırasıyla Çakmak Otel, Budan Termal Otel, Güral Termal Otel ve daha birçok termal oteli ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Döner sermaye ücreti nedir?

Tapu dairesinde gerçekleşen emlak alım satım gibi işlemlerde, harç bedelinin yanı sıra döner sermaye ücreti de alınıyor. Peki, tapuda döner sermaye ücreti nedir? Tapuda döner sermaye ücreti ne kadar?

Tapuda döner sermaye ne kadar?

Döner sermaye, özellikle kamu kurum ve kuruluşların hizmet kalitesini artırması için ihtiyaç duyulan mal ve diğer hizmetleri alabilmesi için alınan ücrete deniyor. Peki, tapuda döner sermaye ne kadar?

Erdal Edip Yılmaz kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Maliyet Mücadelesinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini sürdüren Mimar Erdal Edip Yılmaz, 1993 yılında Mimar Sinan Üniversitesi’nden mezun oldu. İşte özgeçmişi...

Atila Aydıner, Vatan Mahallesi projesini anlattı!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde Vatan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ni sunum eşliğinde anlattı. Başkan Aydıner, kentsel gelişim için yerinde dönüşümün elzem olduğunu söyledi.

Akmerkez GYO'da Erhan Öner'in yerine Murat Gigin atandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nde yönetim kurulu üyesi Erhan Öner'in istifasının ardından boşalan yönetim kurulu üyeliğine Murat Gigin'in atandığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildi.

Orhan Güner: Kalıcı olabilmek için yenilik şart!

Vefa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, “Uzun ömürlü olmak isteyen ve sürekli büyümeyi hedefleyen şirketler inovasyonu tüm süreçlerinin en önemli parçası haline getirmelidir” dedi.

Erhan Öner Akmerkez GYO'dan istifa etti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erhan Öner Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'den istifa etti.

Özlem Özüner: İhracat 2015’te 180 milyara ulaşabilir!

Dünya Gazetesi'nin Euler Hermes ile ortaklaşa düzenlediği 'Güvenli Ticarette Yeni Ufuklar' toplantısında söz alan Euler Hermes Genel Müdürü Özlem Özüner, "2015'te ihracat 13 milyar dolar potansiyel artışla 180 milyar dolara ulaşabilir" diye konuştu

Döner Mutfak Folkart Towers'ta hizmete açıldı!

FOLKART'ta İZMİRLİ iş adamları Ahmet ve Oğuzhan Demir ile Yüksel Özkavcı, Folkart Towers'ın altında 'Döner Mutfak' ile sektöre iddialı giriş yaptı. Mekanın açılışına şarkıcı Gökhan Tepe de katıldı...

Ferda Öner: Yaparak değiş yıkarak güzelleştiriyoruz!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Feda Öner 'in daveti üzerine 'Alanında Tecrübe Konuşuyor' etkinlikleri kapsamında öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Arazi toplulaştırmada döner sermaye hizmet bedeli yarıya indi!

Arazi toplulaştırma sahası ilan edilen alanlarda yapılan çalışmalar sonucundaki tapu ve kadastroya ait işlem ve hizmetlerde, tapu işlemleri ve veri paylaşımına ilişkin ödenecek tutarlar dışındaki döner sermaye hizmet bedeli tutarları yarıya indirildi

Arazi toplulaştırmada döner sermaye hizmet bedeli yarıya indirildi!

Arazi toplulaştırmada, Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde tapu işlemleri ve veri paylaşımına ilişkin ödenecek tutarlar dışındaki döner sermaye hizmet bedeli tutarları ve oranları yarıya indirildi. Bakanlar Kurulu kararı, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

erdal öner Haberi

erdal öner

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner yaptığı yazılı açıklamada, Kepez beldesinde 10 binden fazla kişiyi ilgilendiren tapu iptalleri sorununun kendi dönemlerinde başlamadığını, bu sorunun 1994 yılından bu yana devam ettiğini belirtti. Masa Dağı eteklerinin, imar planında park alanı olduğu için satılamayacağını ifade eden Öner, tapu iptalleri sorununun, 2008 yılında Anayasa değişikliği ile çözüleceğini kaydetti.

Hazine'nin açtığı davalar sonucu Erenköy, Kütükçü ve Çankaya mahallelerinde yaşanan tapu iptal davalarıyla ilgili açıklamalarda bulunanları bilgisizlikle suçlayan Öner, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Sanki tapu iptallerini AK Parti Hükümeti, AK Partili Belediye Başkanı Erdal Öner açmış gibi bir izlenim...