19 / 04 / 2024

Erdem Ajans Reklam İnşaat kimin 

Erdem Ajans Reklam İnşaat kimin 

Erdem Ajans Reklam İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 15 Kasım'da açıldı. 

Tezka Yapı Malzemeleri Medikal Reklam Ajansı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezka Yapı Malzemeleri Medikal Reklam Ajansı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çay tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Kaner Grup İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaner Grup İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Erdal Erdem tarafından kuruldu.

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Sarı  ve Erdal Sarı tarafından kuruldu.

Arfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Organizasyon Ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Organizasyon Ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan    Erdem tarafından kuruldu.

Doğrum Elektronik Reklam Ajansı İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğrum Elektronik Reklam Ajansı İnşaat Metal Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Mermer tarafından kuruldu.

Bilen Group Reklam Ajansı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bilen Group Reklam Ajansı Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can İşbilen tarafından kuruldu.

Tiffany Offices projesinin reklam ajansı Beyaz Creative oldu!

Florida Eyaleti West Palm Beach şehrinde hayata geçirilen Tiffany Offices projesinin reklam ajansı İstanbul merkezli Beyaz Creative oldu...

Tutal Reklam Ajans Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tutal Reklam Ajans Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de Muammer Kutlu ve Ateşali Göker ortaklığında kuruldu. 

Altınas Kargo Turizm Reklam Ajansı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınas Kargo Turizm Reklam Ajansı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Mostafalou tarafından kuruldu.

Mevete İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Satış Pazarlama Reklam Film Organizasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mevete İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Satış Pazarlama Reklam Film Organizasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Erdem ve Mehmet Suphi Ertansel ortaklığında kuruldu. 

Cyh İnşaat Reklam Ajans Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cyh İnşaat Reklam Ajans Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ceyhun Ünlü tarafından Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ersan Erdem İnşaat Nakliye Reklam Organizasyon Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Erdem İnşaat Nakliye Reklam Organizasyon Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hakan 40 bin TL sermaye ile bugün Sedef tarafından kuruldu. 

Erdem Ajans Reklam İnşaat kimin  Haberi

Erdem Ajans Reklam İnşaat kimin 

Erdem Ajans Reklam İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 15 Kasım'da açıldı. 

Erdem Ajans Reklam İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi iş konusu; 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 3- Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 4- Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, 5- Yurt içi ve yurt dışında her türlü...