18 / 04 / 2024

Erdemoğlu Holding İstanbul Sefaköy rezidans projesi

Erdemoğlu Holding İstanbul Sefaköy rezidans projesi

Gaziantep, dünya devleri yetiştirmeye de devam ediyor. Halı sektörünün önemli markalarından olan Gaziantepli bir firma da beş yıl içinde pazar payını yüzde 40'lara çıkarmayı hedefliyor.

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Erdemoğlu tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

Türkiye’nin en zengin ismi değişti! Murat Ülker yıllardır süren birinciliğini o isme kaptırdı!

Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Forbes’ın yayımladığı Milyarderler Listesi'nde bu yıl Türkiye'den de 26 isim yer alırken, en zengin isim ise Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu oldu.

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

SASA’nın şu anki piyasa değeri patronu bile rahatsız etti!

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Sasa'ya ilişkin önemli mesajlar verdi. Fiyat 80 liraya çıktığında, küçük yatırımcı zarar görmesin diye hisse sattıklarını dile getiren Erdemoğlu; “O satıştan bu yana SASA hissesi alınmaz diyorum" dedi.

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede?

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 240 adet konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi!

Keleşoğlu Holding Fikirtepe projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Merakla beklenen projede toplam 240 konut yer alacak.

Keleşoğlu Holding'ten Fikirtepe'ye 240 konutluk yeni proje! 

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projeler hayata geçirmeye devam eden Keleşoğlu Holding, Fikirtepe projesi için düğmeye bastı. Projede 240 adet konut yer alacak. 

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Erdemoğlu Holding İstanbul Sefaköy rezidans projesi Haberi

Erdemoğlu Holding İstanbul Sefaköy rezidans projesi

TÜRKİYE'nin üretim üssü Gaziantep'ten doğan ve dünya markası haline gelen firma sayısı gün geçtikçe artıyor. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren 700 civarında dev kuruluş, özellikle ihracat konusunda kenti güçlendirirken, gerçekleştirdikleri markalaşma faaliyetleriyle de uluslararası arenada Gaziantep'i başarıyla temsil ediyor. Bu firmalardan biri de Erdemoğlu Holding... 


1970'li yıllarda iki adet dokuma tezgâhıyla temelleri atılan firma bugün Türkiye'nin halı ve mobilya sektöründeki lider firmalarından biri haline geldi. Holding aynı zamanda Çatalca'da dev bir rüzgar santralı kurdu. 



'AR-GE'YE YAPTIĞIMIZ YATIRIMIN MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ' 

Bugün dünyanın en büyük makine halısı üreticisi konumunda olduklarını belirten Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, "Her yıl üretim tesislerimize ciddi miktarda modernizasyon ve yenileme yatırımı yapıyoruz. Ar-Ge'ye yaptığımız yatırımın ve tasarıma verdiğimiz önemin meyvelerini topluyoruz. Türkiye'de halı sektöründe yüzde 20'lik pazar...