25 / 04 / 2024

erdogan bayraktar 3 aylık imza yetkisi

erdogan bayraktar 3 aylık imza yetkisi

Vatan Gazetesi'nin haberine göre, İnşaat Mühendisleri Odasının (İMO) "TMMOB ve odaların gelir ve yetkilerini elinden alan gece yarısı torba yasa değişikliği" konusunda Temmuz ayında başlattığı soruşturma önceki hafta tamamlandı...

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Meyve ve sebzede şok eden fiyat ! Makas 3,5 kat daha açıldı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, sebze ve neyvede tarladan sofraya gelene kadar 3,5 kat fiyat artışının yaşandığını söyledi.

Fiyatı yüzde 603,3 arttı! Mutfaktaki zam şampiyonu herkesi şoke etti!

Mutfaktaki zam şampiyonu belli oldu. Fiyatı tam yüzde 603,3 artarak listenin başına oturdu. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 42 üründe fiyat artışı gözlendiğini paylaştı. İşte listedeki O ürünler…

Bayraktar İHA’lar için yeni yatırım!

Türkiye savunma sanayiinin göz bebeği olan ve dünya devletlerinin yoğun ilgi gösterdiği Bayraktar İHA’lar yeni yatırım yolda. Önümüzdeki yıl daha fazla Bayraktar üretmek istediklerini belirten  BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, üretim bandının da önümüzdeki 3 yıl boyunca dolu olduğunu açıkladı.

VİA, 3 yıl sadece Türkiye'ye yatırım yapacak!

Via'nın Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar," ABD başta olmak üzere yurtdışındaki bu planlarımızı 36 ay süreyle durdurma kararı aldık. Elimizi taşın altına koymam gerektiğine karar verdik. 3 yıl bütün yatırımlarımız Türkiye'ye; ülkemize olacak..." diye konuştu.

Erdoğan Bayraktar'dan Sancaktepe'ye konut projesi!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sancaktepe'de konut projesi geliştiriyor. Adres Koru Evleri'nde metrekare fiyatı 3 bin 670 TL'den başlangıç gösteriyor.

Mehmet Bayraktar yeni projelerini anlattı!

İnşaat sektörünün en güçlü oyuncularından Bayraktar İnşaat için 2014 verimli bir yıldı. 3 proje tamamladıklarını belirten şirketin yönetim kurulu başkanı Mehmet Bayraktar, bu yıla dair de olumlu beklentiler içinde...

Venedik Sarayları Gazisomanpaşa'da 921 bin TL'ye 3+1!

Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Venedik Sarayları projesinde toplam 900 konut bulunuyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 921 bin TL'den başlıyor.

Venedik Sarayları projesinde 921 bin TL'ye 3+1!

Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Venedik Sarayları projesi İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da konumlandırılıyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 921 bin TL'den başlıyor.

Via Properties & Finansbank proje finansman anlaşması imza töreni 3 Haziran'da!

Via Properties & Finansbank proje finansman anlaşması için 3 Haziran'da gerçekleşecek imza törenine Finansbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Sinan Şahinbaş ve Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Coşkun Bayraktar ev sahipliği yapacak...

Şemsi Bayraktar: Tarım alanları 18 yılda yüzde 11,3 azaldı!

TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1995-2013 döneminde toplam tarım alanlarının yüzde 11,3 azalarak 26,83 milyon hektardan 23,81 milyon hektara gerilediğini bildirdi...

Tarım alanları 18 yılda yüzde 11,3 azaldı!

TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 19952013 döneminde toplam tarım alanlarının yüzde 11,3 azalarak 26,83 milyon hektardan 23,81 milyon hektara gerilediğini bildirdi.

erdogan bayraktar 3 aylık imza yetkisi Haberi

erdogan bayraktar 3 aylık imza yetkisi

İNŞAAT Mühendisleri Odasının (İMO) "TMMOB ve odaların gelir ve yetkilerini elinden alan gece yarısı torba yasa değişikliği" konusunda Temmuz ayında başlattığı soruşturma önceki hafta tamamlandı. 


Karara göre inşaat mühendisi olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 3 ay boyunca mesleğini yapamayacak, mesleğine ilişkin imza yetkisini kullanamayacak. İnşaat mühendisi olarak bu karar Bayraktar'ın mesleki siciline da yazılacak. İMO Yönetim Kurulu, üyesi Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar hakkında, bir gece yarısı düzenlemesiyle getirilen ve oda yetki ve gelirlerini tırpanlayan yasal düzenleme nedeniyle hakkında soruşturma başlatmıştı. 



Gülümhan GÜLTEN/ Vatan...