23 / 04 / 2024

erdoğan suriye konut yatırımları

erdoğan suriye konut yatırımları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, özellikle de kuzeyde briket konutlar inşa ediyoruz. Kızılay'ımız ve bunun yanında sivil toplum kuruluşlarımız yoğun bir şekilde çalışıyor. Hedefimiz burada ilk etapta 20 bin konut planlamıştık" dedi.

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

6 Şubat depremleri sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konut vaadi neydi, iktidar yapmayı planladığı kaç konutu tamamladı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 sene içerisinde 319 bin konutun yapılacağı sözünü verdi fakat Mart 2024 sonuna kadar 75 bin 364 konutun teslim edilmesi planlanıyor. İhtiyaç duyulan toplam 680 bin konutun da yüzde 11'lik kısmı Mart ayı sonuna kadar teslim edilmiş olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan fahiş kiradan şikayet eden vatandaş için 'TOKİ'den ev verin' dedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş konut kiraları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Erdoğan, konut fiyatlarının ve kiralarının dengelenmeye başladığına dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 200 bin konut ve emeklilere ikramiye müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından konut ve emeklilere ikramiye başta olmak üzere birçok başlık hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Afet bölgesinde 200 bin konutun inşası hızla devam ediyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut, kira ve otomobil fiyatlarına ilişkin duyanları hayrete düşerek açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Geleneksel Tüketici Ödülleri Töreni'ndeki konuşmasında konut ve otomobil fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, araç fiyatlarında indirimlerin başladığını ve benzer durumun konut ve kira fiyatlarında da yaşanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut ve kira fiyatlarına ilişkin şoke edecek açıklama! Resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'ndan sonra millete seslendi. Erdoğan, emlak sektöründe fahiş fiyat artışlarına yol açan kişilere ağır yaptırımlar uygulanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peş peşe konut müjdesi! Toplam 650 bin konut inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi tarafından düzenlenen yemekte konuştu. Bugüne kadar 200 bin deprem konutunun inşa sürecinin bilfiil başladığını söyleyen Erdoğan, toplamda 650 bin konut inşa edileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Yeni sosyal konut projeleri geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar ve bürokratların katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Orta Vadeli Program'ı (2024-2026) duyurdu. Erdoğan, yaptığı açıklamada yeni sosyal konut projelerinin geleceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Konut arzı artırılacak, kira fiyatlarındaki şişkinlik ortadan kalkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı son dakika açıklamasıyla konut ve kira fiyatlarına değindi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesinde 650 bin konut yapacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem bölgesinde 650 bin konut yapacaklarını söyledi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı: Yeni konut projeleri ve hukuki yaptırımlarla kira sorunu çözülecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı çözeceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı: Deprem bölgesinde 650 bin yeni konut ve köy evi inşa edilecek! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen illerdeki konut inşalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

erdoğan suriye konut yatırımları Haberi

erdoğan suriye konut yatırımları

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemle ilgili değerlendirmeler yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İdlib'de son gelişmelerin ne yönde olduğunun sorulması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

"Şu ana itibarıyla M4 yolunda bazı sıkıntılar olsa da iş fena gitmedi. Şu an itibarıyla da fena gitmiyor. 200 bin civarında İdlibli geri döndü. Fakat hepsinden öte, özellikle de kuzeyde briket konutlar yapıyoruz. Aileleri rahatlıkla barındırabilecek 30-40 metrekare konutlar. Şu anda bu konuda AFAD'ımız, Kızılay'ımız ve bunun yanında sivil toplum kuruluşlarımız yoğun bir şekilde çalışıyor. Hedefimiz burada ilk etapta 20 bin konut planlamıştık. Bunu şimdi daha da artırıyoruz. Belki 50 bine çıkartacağız. Yoğun bir şekilde buna devam ediyoruz. 50 bini yakalarsak bu İdlibli'ye bir rahatlama verecek."

Beşir Derneğinden İdlib'deki 7 bin 500 kişiye briket...