25 / 04 / 2024

erdoğan toprak giresun açıklaması

erdoğan toprak giresun açıklaması

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Giresun'da yaşanan sel felaketinin bir sebebinin de yapı ruhsatı ve af karşılığı kaçak yapıları yasal hale getiren imar affı olduğunu belirtti.

2022 buğday taban fiyatı kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! 6 Haziran 2022 buğday fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2022 buğday taban fiyatını açıkladı ve milyonlarca çiftçi beklediği haberi aldı. Peki 2022 buğday taban fiyatı kaç lira oldu? 6 Haziran 2022 buğday ve arpa TMO, Edirne Ticaret Borsası, Konya Ticaret Borsası fiyat listesi...

Buğday ve arpada beklenen açıklama Erdoğan’dan geldi Vatandaşın gözü kulağı burada

AKP Kızılcahamam Kampı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı rakamlara göre, Toprak Mahsulleri Ofisi ekmeklik buğdaya ton başına 7 bin 50 lira, arpaya ton başına 5 bin 500 TL alım, 500 TL prim bedeli olmak üzere 6 bin TL ödeme yapacak.

Erdoğan Toprak'tan Maliyeden yollanan kira geliri mektubuna tepki!

CHP Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, bakanlığın kira geliri elde ettiğini öngördüğü mükelleflere yolladığı mektuplara tepki gösterdi.

Erdoğan Toprak: Kripto para vurgunları ekonomik depremin habercisi!

Thodex’in sahibinin 2 milyar dolarlık vurgununun ardından kripto para piyasalarındaki son durum tartışmaları devam ediyor. CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, konuya ilişkin konuştu.

Erdoğan Toprak'tan Kanal İstanbul çağrısı: Vazgeçin!

6.9’luk depremin ardından Seferihisar’da yaşanan mini tsunaminin sebep felakete dikkat çeken CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, “İktidar 16 milyon İstanbullunun kaygısına saygı duymalı” dedi.

Erdoğan Toprak: 2021 bütçesi faiz ve müteahhit ödemelerine ayrıldı!

CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, "Bütçe teklifi, faiz, borç, maaş ve müteahhitlere ödeme yapmanın ötesinde bir özelliği olmayan içi boş bir metindir" diye konuştu. 

Erdoğan Toprak: İmar affı, felaketlere zemin hazırlar!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Giresun'da yaşanan sel felaketinin bir sebebinin de yapı ruhsatı ve af karşılığı kaçak yapıları yasal hale getiren imar affı olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğankent'e hastane müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, selden zarar gören Giresun'un Doğankent ilçesinde hastane olmadığına dikkat çekerek, "Buraya bir 'gün hastanesi' inşallah böyle bir hastaneyi de buraya süratle kazandıralım, yapalım istiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Giresun açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun'da yaşanan sel felaketine ilişkin, "TOKİ'nin Dereli'de yapacağı 142 konutun inşası için çalışmalara hemen başlanmıştır, Doğankent'te de 120 konut yapılacaktır" dedi.

Erdoğan Toprak'tan konut satışları açıklaması!

Konut satışlarının büyük kısmı ikinci elde yaşandı. Dar gelirlilerin kampanyadan faydalanamadığını dile getiren Erdoğan Toprak, “190 binlik satışın yarısı hormonlu” diye konuştu...

Erdoğan Toprak: Kanal İstanbul siyasi çılgınlık!

Kanal İstanbul’u “siyasi çılgınlık” olarak niteleyen CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, “Gemileri kanaldan parayla geçişe zorlamak mümkün değil. Dövize endeksli 25-30 yıllık gelir garantisi tutturulamayacak. Milletin sırtından ödenecek” diye konuştu.

Erdoğan Toprak: Zengin Türkler ABD ve Avrupa’da konut alıyor!

CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak, maddi durumu iyi olan Türklerin, ABD ve Avrupa’da konut satın alarak yeni bir hayat için, ülkeden taşındıklarını açıkladı.

Başbakan Erdoğan Görele’de toplu açılış törenine katıldı!

Giresun'un Görele ilçesinde toplu açılış törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da 136 trilyon liralık yatırımı hizmete açtıklarını belirterek, ile 11 yılda eski parayla 6 katrilyon liralık yatırım kazandırdıklarını ifade etti...

erdoğan toprak giresun açıklaması Haberi

erdoğan toprak giresun açıklaması

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Giresun'da yaşanan sel felaketine ilişkin MYK'ya bir rapor sundu. 

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; Toprak, Giresun'da yaşanan sel felaketinin bir sebebinin de yapı ruhsatı ve af karşılığı kaçak yapıları yasal hale getiren imar affı olduğunu belirtti. Toprak, "Vatandaştan toplanan 25 milyar TL'lik gelirde, bu felaketlerin vebali vardır. İmar affı, felaketlere zemin hazırlayan, cinayet ruhsatıdır" dedi. 

Giresun’da yaşanan ve 10 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketine, doğanın yok edilmesinin yanı sıra 25 milyar lira toplanan imar affının da neden olduğu savunuldu.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak SÖZCÜ'ye yaptığı açıklamada “İktidarın yapı ruhsatı ve af karşılığı kaçak yapıları yasal hale getirerek vatandaştan topladığı 25 milyar TL'lik gelirde, bu felaketlerin vebali vardır. İmar...