26 / 04 / 2024

E.R.E.F 2013 Fuarı

E.R.E.F 2013 Fuarı

Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği Başkanı Kerem Bilge E.R.E.F 2013 Fuarı'nda Türkiye'nin temsilciliğini yapacak...

Erbil Real Estate Fair 2013 Gayrimenkul Fuarı, 27-30 Haziran'da!

ARI Fuarcılık'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı, E.R.E.F, 27-30 Haziran 2013 tarihleri arasında Erbil Fuar Alanı’nda gerçekleşecek

CES 2023'e TCL damgası! Fuarın en ilgi çekeni o oldu

 Teknoloji devi TCL CES duarına katılarak yeni ürünlerini tanıttı. Fuarın en ilgi gören markası olan TCL 2023'de yeni ürünlerinin reklamını yaparak girdi.

Çeyiz düzecekler dikkat! A101 beyaz eşyalarda kaçırılmayacak fırsat! İşte 19 Temmuz 2022 aktüel ürünler fiyat listesi

A101’in 21 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğunda kaçırılmayacak fırsat sizleri bekliyor. A101 Marketin bu haftaki aktüel kataloğunda beyaz eşya ürünleri satışa sunuldu. Peki, A101'de beyaz eşyalar ne kadar? İşte 21 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi.

İnşaat sektöründe fırtına kopacak ama ne zaman? Demir fiyatları ne kadar oldu? Kütük ve hurda fiyatları kaç lira? 

İnşaat sektöründe fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Çimentoya zam, demire zam derken zam gündemi yerini indirimlere ve sessizliğe bıraktı. Demir fiyatlarına geçtiğimiz haftalarda gelen peşe peşe indirimler son günlerde yerini sessizliğe bıraktı. Peki demir fiyatları bugün ne kadar?

The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla yükselecek olan ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Güney Afrika Şubesi (MÜSİAD Güney Afrika), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi iş birliğinde gerçekleştirilen çevrim içi panelde Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı...

Elizabeth Kiondo: Tanzanya'da inşaat alanında yatırım fırsatları var!

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kiondo yaptığı açıklamada Tanzanya'da bebek ve yetişkin bezi üretimi, tekstil ve mobilya, inşaat, tarım ve sağlık malzemeleri alanında yatırım fırsatları olduğunu dile getirdi.

Cer İstanbul'dan 50 ay sıfır faiz fırsatı! 

Ege Yapı imzası taşıyan Cer İstanbul'dan ev almak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat. Cer İstanbul'da sınırlı sayıda 50 ay sıfır faiz imkanı ile ev sahibi olmak mümkün.

Elite Concept bayrama özel 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor!

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirdiği Elite Concept projesinde Ramazan Bayramına özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında alıcılara yüzde 11 indirim ve 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 

Elite Concept Fikirtepe'de 36 ay sıfır faiz fırsatı!

Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept, hem yatırımlık hem de oturumluk 2+1 daireleri ile yoğun ilgi görüyor. Projede kişiye özel ödeme planıyla 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Elite Concept projesinde 36 ay sıfır faiz fırsatı!

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’ de konumlanan projesi Elite Concept’te yeni bir kampanya başlattı. Tapusu hazır ve hemen teslim Elite Concept’te 36 ay sıfır faiz fırsatı sunan Şua İnşaat, kişiye özel ödeme planı da uyguluyor.

Elite Concept’te 48 ay sıfır faiz fırsatı!

Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan hemen teslim Elite Concept’te yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve 2 yıl sıfır aidat fırsatı veriliyor. 

Nevbahar Üsküdar: Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı!

Nevbahar Üsküdar projesi Üsküdar'ın merkezinde yatırım fırsatı sunuyor. Projede 169 daire 120 mağaza bulunuyor.

Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı!

Babacan Holding, bölgesinin prestij sembolü projesi Babacan Port Royal’den konut sahibi olmak isteyenlere özel benzersiz bir kampanya başlattı. Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

E.R.E.F 2013 Fuarı Haberi

E.R.E.F 2013 Fuarı

                      

REIA (Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği) Başkanı Kerem Bilge Türkiye’nin ‘’Onur Ülke’’ unvanıyla yer alacağı Irak Erbil’in ilk ve tek gayrimenkul ve yatırım fuarında Türkiye’de gayrimenkul yatırımları ve fırsatları hakkında uluslararası yatırımcıları bilgilendirecek.


                   ...