28 / 03 / 2024

Ereğli Demir Çelik davası

Ereğli Demir Çelik davası

Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ereğli Demir Çelik-Bor-San Isı Sistemleri Üretim ve Pazarlama davası reddedildi.

Baran Çelik kimdir? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nda ne iş yapıyor?

Baran Çelik üniversiteyi nerede okudu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor? Şu an ne iş yapıyor?

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülyap İnşaat Demir Çelik Ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Güloğlu tarafından kuruldu.

İkon Demir Çelik Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkon Demir Çelik Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Akyol tarafından kuruldu.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5,5 milyon TL bağış!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ile Erdemir Maden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 8 milyon TL bağış yaptı.

JLB İnşaat Demir Çelik Rulman Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

JLB İnşaat Demir Çelik Rulman Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu. 

YNR Demir Çelik İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YNR Demir Çelik İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yener tarafından kuruldu.

Demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirilmesine ilişkin karar!

Cumhurbaşkanlığı'nın Demir-Çelik Ürünleri İthalatında Geçici Korunma Önlemi Uygulanmasına İlişkin Kararın Yürürlüğe Konulması Hakkında Karar ile demir-çelik ithalatına ek mali yükümlülük getirildi..

Ereğli'ye teleferik müjdesi!

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “2019’da Ereğli tüm problemsiz bir Ereğli ile gireceğiz” dedi. Demir Ereğli’ye teleferik yapılacağı müjdesini verdi.

Ünal Demirtaş, Ereğli Devrek Yolu çalışmalarını eleştirdi!

Demirtaş, 93,9 Değişim Radyo’da yayınlanan, Değişim Genel Yayın Yönetmeni Ersen Berk Çelik’in sunduğu ana haber bültenine telefon bağlantısıyla katılarak, Ereğli Devrek yolu konusunda yürütülen çalışmaların gecikmesini eleştirdi.

Ereğli Demir ve Çelik yönetimde söz sahibi personellerini yayınladı!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada yönetimde söz sahibi personellerini yayınladı. Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Ereğli Demir ve Çelik bağlantı kurulacak şirket yetkililerini yayınladı!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada bağlantı kurulacak şirket yetkililerini yayınladı. Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

Ereğli Demir Çelik sorumluluk beyanını yayınladı!

Ereğli Demir Çelik Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre Ereğli Demir Çelik sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Ereğli Demir Çelik sorumluluk beyanı...

Ereğli Demir Çelik davası Haberi

Ereğli Demir Çelik davası

Ereğli Demir Çelik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bor-San Isı Sistemleri Üretim ve Pazarlama A.Ş. tarafından Şirketimiz aleyhine 17.04.2013 tarihinde Kdz. Ereğli 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 2013/253 sayılı dosya ile fazlaya ilişkin haklar saklı tutularak 17.800.-TL değerinde satış sözleşmesinden kaynaklanan zararın karşılanması talepli alacak davası açılmıştır. Şirketimiz'e tebliğ edilen ıslah dilekçesi ile davacının dosyaya sunulan bilirkişi raporu doğrultusunda dava değerinin 10.837.801,69.-TL'ye yükseltilmesini mahkemeden talep ettiği öğrenilmiştir. Söz konusu bilirkişi raporuna ve ıslah dilekçesine Şirketimiz tarafından yasal süresinde itiraz edilmiştir. Gelen ikinci bilirkişi raporuna da yine şirketimiz tarafından itiraz edilmiş olup, gerçekleşen son celsede Mahkeme şirketimiz aleyhine açılan bu davanın reddine karar vermiştir. 25.06.2014 günü Şirketimize tebliğ edilen Yargıtay ilamında, davanın esas bakımından incelenmesi gerektiği belirtilerek hüküm usul bakımından...