20 / 04 / 2024

erenler örnek proje

erenler örnek proje

Sakarya Erenler Belediyesini ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu burada Başkan Öztürk ile görüşerek Örnek Proje olarak gösterilen Kentsel Dönüşüm ile ilgili bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Sakarya Erenler dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Proje dahilinde son 67 konut kaldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul projemiz tüm dünyaya örnek olacak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kanal İstanbul Projemiz de tüm dünyaya örnek olacak" dedi.

Esenler'de 60 bin konutluk örnek proje başladı!

Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenler'de 60 bin konutluk örnek bir proje başlattıklarını söyledi.

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Skyland İstanbul’un örnek dairesi görücüye çıkarıldı. Projenin daireleri Gönye Proje Tasarım tarafından hazırlandı.

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Dönüşüm Projesi Türkiye’ye örnek olacak!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada “Mahalle konseptinde ve yatay mimari görünümündeki Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye’ye örnek bir proje olacak” dedi.

Adana Şehir Hastanesi Tayland’a örnek oldu!

Adana Şehir Hastanesi, Japonya’nın en büyük yatırım ve ticaret şirketlerinden Sojitz, Tayland’da Kamu Özel İş Birliği modeli (PPP) kapsamında hayata geçecek yeni proje için örnek oldu.

Sakarya Erenler'de 144 konut hak sahibine teslim edildi!

Sakarya'nın Erenler ilçesinde belediye tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaatına başlanılan 4 bin konutun yapımı tamamlandı. Proje kapsamında 144 konutun teslimi gerçekleşti.

Hasan Tahsin Usta’ya Kentsel Dönüşümde Proje Özel Ödülü!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında ülke çapında örnek gösterilen projelere imza atan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kentsel Dönüşüm kategorisinde Proje Özel Ödülü’nü aldı.

Sur Yapı Antalya örnek daire!

Sur Yapı Antalya örnek daire fotoğraflarını haberimizden inceleyebilirsiniz. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan proje Antalya Kepez'de hayata geçirildi...

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

Uşak TOKİ projesi Türkiye'ye örnek olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 450 milyon TL bedelli Uşak TOKİ’nin bölge ve Türkiye’ye örnek olacak bir proje olduğu açıkladı.

Rift Villaları, Kocaeli'ye örnek olacak!

Eksa İnşaat tarafından Bahçecik’te yapımı devam eden Rift Villaları, kusursuzluğuyla sizleri hayran bırakacak. İçerisinde tarım yapılacak alanların bile bulunduğu proje, kentimize örnek olacak.

erenler örnek proje Haberi

erenler örnek proje

Sakarya Erenler Belediyesini ziyarete gelen Kütahya ekibini Belediye binasında karşılayan Başkan Öztürk burada Erenler Belediyesi yetkilileri ve misafirler ile bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ilk kez bir Belediye tarafından yürütülen Kentsel Dönüşüm projesi olan Erenler Kentsel Dönüşüm projesini inceleyen Kütahya Belediye Başkanı Saraçoğlu “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Erenler bize örnek gösterildi. Biz de burayı yerinde görmek ve yapımı ile ilgili bilgi almak üzere Sayın Başkanımız ile görüşmek istedik. Sağolsun Başkanımız ve Belediye yetkilileri bizleri son derece misafirperverce ağırlayıp proje hakkında bilgiler sundular.  Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.


Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’te projenin örnek olarak gösterilmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek “Afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkındaki 6306 Sayılı kanun kapsamında Türkiye’de ilk defa Erenler Belediyesi...