26 / 04 / 2024

ergan peyzaj şirketi

ergan peyzaj şirketi

Ergan İnşaat Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile kuruldu

YMF Hafriyat Yıkım Peyzaj Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

YMF Hafriyat Yıkım Peyzaj Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Satı Soylu tarafından kuruldu.

Meksa Mobilya Dekorasyon Peyzaj İnşaat Makina Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Mobilya Dekorasyon Peyzaj İnşaat Makina Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye ile Ali Taşova tarafından kuruldu.

Kgül Plastik İnşaat Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Kgül Plastik İnşaat Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Gül tarafından kuruldu.

Kıraç Peyzaj Ağaç ve Bitki Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıraç Peyzaj Ağaç ve Bitki Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Morkaya tarafından kuruldu.

Peyart Peyzaj İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peyart Peyzaj İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muazzez Ayazma tarafından kuruldu.

Time2023 İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time2023 İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nermin Keskinsoy tarafından kuruldu.

Yeni Trakya İnşaat Hafriyat Peyzaj ve Asfalt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Trakya İnşaat Hafriyat Peyzaj ve Asfalt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Güneş tarafından kuruldu.

Aksoylar Peyzaj Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Peyzaj Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Aksoy tarafından kuruldu.

SA Atagür Mimarlık Peyzaj Planlama ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

SA Atagür Mimarlık Peyzaj Planlama ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Atagür ve Süveyda Bayraktar Atagür ortaklığında kuruldu.

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıza Yanar tarafından kuruldu.

Yirmi Yirmi Peyzaj Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yirmi Yirmi Peyzaj Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Tuncer tarafından kuruldu.

ACR 34 Yapı Peyzaj ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ACR 34 Yapı Peyzaj ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 sermaye bedeli ile Osman Zerener tarafından kuruldu.

Odabaşı Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Odabaşı Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Halil Petekkaya, Murat Odabaşı ve Ramazan Petekkaya ortaklığıyla kuruldu...

ergan peyzaj şirketi Haberi

ergan peyzaj şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları yapmak,yaptırmak.Bu konuda kullanılan malzemelerin alım,satımı,ithalat ve ihracatını yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak, hazırlatmak,danışmanlık hizmeti vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Tuzla Postane Mahallesi Nil Sokak NO:9/A adresinde faaliyete geçirildi. 6 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma...