24 / 04 / 2024

ergene havzası Derin Deniz Deşarjı ihaleleri

ergene havzası Derin Deniz Deşarjı ihaleleri

Ergene Havzası Kollektör, Tüneller ve Derin Deniz Deşarjı İnşaat İhaleleri kapsamında; Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi, Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaat ihaleleri yapılacak

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Ergene'ye modern belediye binası müjdesi!

Tekirdağ'in Ergene ilçesine vatandaşların ihtiyaçlarını daha hızlı karşılamak için yeni belediye binası inşa edilecek. 7 kattan oluşacak olan yeni binanın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Ergene Belediyesi'nden 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Ergene Belediyesi, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesinde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 6 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşecek...

TCDD'den Tekirdağ Ergene'de satılık arsa!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Tekidağ İli Ergene İlçesi Velimeşe Mahallesi'nde yer alan arsa hissesini satışa sunuyor. İhale 11 Haziran'da gerçekleşecek.. 

Tekirdağ Ergene'ye çok amaçlı salon inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi inşaatı tamamlanan Ergene Çok Amaçlı Salonu hizmete açtı.

Ergene Park Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergene Park Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercüment Akgül tarafından kuruldu. 

Ergene Belediyesi'nden 39 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Ergene Belediyesi, Velimeşe ve Yulaflı'daki 8 arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Nisan'da gerçekleşecek..

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene'de 500 kişilik spor salonu inşaatı sürüyor!

Ergene Belediyesi tarafından inşa edilen 500 kişilik spor salonunun inşaatında sona gelindi.

Tekirdağ Ergene'de 11.3 milyon TL'ye satılık fabrika!

Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Velimeşe Mahallesi'nde yer alan Kargir Fabrika, Lojmanlı İdari Bina Kazan ve Su Deposu Arıtma Tesisi Müştemilat ve Arsası vasıflı gayrimenkul 11 milyon 304 bin 646 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Ergene Belediyesi'nden 37.9 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ergene Belediyesi, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan 8 adet müstakil arsayı satıyor. İhale, 24 Ekim'de gerçekleşecek..

Şile Darlık-Kabakoz-İsaköy Havzası imar planı askıda!

İstanbul Şile ilçesi, 1/5000 ölçekli Darlık - Kabakoz - İsaköy Havzası 21 Nisan 2017 tasdik tarihli plan tadilatı 24 Temmuz'da askıdan indirilecek...

Tekirdağ Ergene'de 37.9 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Ergene Belediyesi, Velimeşe ve Yulaflı'da bulunan 8 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhaleler 11 Temmuz'da yapılacak..

ergene havzası Derin Deniz Deşarjı ihaleleri Haberi

ergene havzası Derin Deniz Deşarjı ihaleleri

Ergene Havzası Kollektör, Tüneller ve Derin Deniz Deşarjı İnşaat İhaleleri kapsamında Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi,  Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaat ihaleleri yapılacaktır.


1. İhale: Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi

Adı: ''Ergene Havzası OSB Müşterek Atıksu Arıma Tesislerinden Arıtılmış Atıksuların Marmara Denizine Deşarjını Sağlayacak Toplama Hatları, Tüneller ve Derin Deşarj Sistemi'' Bileşeni olan '' DERİN DENİZ DEŞARJI İNŞAATI''dır.


İhale Dosyasının Temini: Çorlu Deri OSB, Hatip Mah. Tabakhaneler Cad. No: 8 Çorlu/Tekirdağ


İhalenin Yapılacağı Yer: Çorlu Deri OSB Çorlu/Tekirdağ 


a) İhale usulü: Ön yeterlilik, kapalı zarf ve pazarlık

b) Ön yeterlilik başvurusunun sunulacağı adres: Çorlu Deri OSB Çorlu/Tekirdağ 

c) Ön yeterlilik değerlendirmesinin yapılacağı adres: Çorlu Deri OSB Çorlu/Tekirdağ 

ç) Ön yeterlilik değerlndirme tarihi: 19 Kasım 2014

d) Ön yeterlilik...