18 / 04 / 2024

Ergün-İlknur Ilıcalı Hasta Bakım ve Çocuk Rehabilitasyon Merkezi ne zaman açılacak

Ergün-İlknur Ilıcalı Hasta Bakım ve Çocuk Rehabilitasyon Merkezi ne zaman açılacak

Yardımseverliğe her zaman 'Var'... Acun Ilıcalı, 24 yıl önce trafik kazasında kaybettiği anne-babasının adına bir huzur evi ve rehabilitasyon merkezi açacak. Muhtaçlara destek olacak...

Ergün Turan: İnsanların kentsel dönüşüme devam etmelerini istiyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, "Fatih'te önce insanların kentsel dönüşümü kendi kendilerine yapacak şekilde devam etmelerini istiyoruz. Çünkü burası siteleşmeye müsait bir ilçe değil." dedi.

Cengiz Ergün'den Manisa'nın iki ilçesine müjde!

Turgutlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyarette Turgutlu ve Alaşehir’e de önemli müjdeler verdi.

Cengiz Ergün'den Kuyucak'a asfalt sözü!

Sık sık ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden ve Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç’a bağlı Kuyucak Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

Ergün Turan İstanbul Kayabaşı şantiyelerini ziyaret etti!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul’un Başakşehir ilçesi Kayabaşı bölgesinde inşaat çalışmalarının devam ettiği konutların şantiyelerini inceledi. Turan, ilk olarak 2 bin 512 konutluk alanda incelemelerde bulundu.

Mehmet Ergün Turan: Sur'da 2009'dan beri kentsel dönüşüm var!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, terör örgünü PKK'nın hedef aldığı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2009'dan beri kentsel dönüşüm olduğunu belirtti. Ergün Turan, Sur'un 3 mahallesinde kentsel dönüşüm yapıldığını belirtti.

Cengiz Ergün 2016 projelerini anlattı!

Manisa ve ilçelerinde görev yapan medya temsilcileri ve basın emekçileriyle bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 17 ilçeye 2016 yılında yapılacak proje ve hizmetleri anlattı

Cengiz Ergün Manisa'daki projeleri anlattı!

Manisa'da uydudan yayın yapan yerel bir televizyon kanalına konuk olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2016 yılının yatırım yılı olacağını belirterek Manisa'nın 17 ilçesine en iyi hizmetleri kazandıracaklarını söyledi.

Mehmet Ergün Turan: Sene sonu hedefimiz 47 bin konut!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, ” Toplu Konut İdaresi’nin yeni yaklaşımı binalar yapmak değil, bir muhit ve yeni şehirler inşa etmektir. 2016 yılında yeni şehirler oluşacak” dedi.

Mehmet Ergün Turan: Yeni şehirler inşa ediyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, ” Toplu Konut İdaresi’nin yeni yaklaşımı binalar yapmak değil, bir muhit ve yeni şehirler inşa etmektir. 2016 yılında yeni şehirler oluşacak” dedi.

Mehmet Ergün Turan: Yeni şehirler inşa ediyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, ” Toplu Konut İdaresi’nin yeni yaklaşımı tekil binalar yapmak değil, bir muhit ve yeni şehirler inşa etmektir. 2016 yılında yeni şehirler oluşacak” dedi.

Cengiz Ergün Manisa'daki projeleri anlattı!

Kula ilçesine yapılan ve yapılacak olan hizmet ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Ergün, Manisa’nın her noktasına en iyi hizmetleri ulaştırabilmenin çabası içinde olduklarını ifade etti.

Mehmet Ergün Turan, Alanya Bölge Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Alanya ilçesinde TOKİ tarafından yapılan 300 yataklı bölge hastanesinin inşaatında inceleme yaptı.

Cengiz Ergün Saat Kulesi Meydanı'nı inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçe ziyaretleri kapsamında, Büyükşehir’e devrolan Saat Kulesi Meydanı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Cengiz Ergün, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

Ergün-İlknur Ilıcalı Hasta Bakım ve Çocuk Rehabilitasyon Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Ergün-İlknur Ilıcalı Hasta Bakım ve Çocuk Rehabilitasyon Merkezi ne zaman açılacak


KAZANCIYLA sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı, bir yandan da yardım projelerine imza atmaya devam ediyor. ‘Var Mısın Yok Musun’ yarışmasında engelliler için TESYEV’e 5 milyon TL , Edirne’de okuduğu İstiklal İlköğretim Okulu'na 38 bin TL bağışlayan ünlü yapımcı, örnek bir proje için daha kolları sıvadı. Ilıcalı, 1990 yılındaki bir trafik kazasında kaybettiği annesi İlknur Ilıcalı ve babası Ergün Ilıcalı’nın adını, yaptıracağı bir huzurevi ve rehabilitasyon merkezinde yaşatacak.  


YAPTIRIP BAĞIŞLAYACAK 

Başarılı yapımcı, 'Ergün-İlknur Ilıcalı Hasta Bakım ve Çocuk Rehabilitasyon Merkezi'ni hizmete hazır hale getirdikten sonra ‘Sosyal Hizmetler Kurumu'na bağışlayacak. Ilıcalı, projeyi gelecek yıla yetiştirerek anne-babasının 25'inci ölüm yıldönümüne denk getirmeyi planlıyor.  



Samet...