19 / 04 / 2024

Erguvan İnşaat Genel Müdürü Emre Maraşlı

Erguvan İnşaat Genel Müdürü Emre Maraşlı

Erguvan İnşaat Genel Müdürü olan Emre Maraşlı kimdir? Emre Maraşlı, ne zamandan beri inşaat sektöründe çalışıyor? Emre Maraşlı, ne zaman Erguvan İnşaat'ın genel müdürü oldu?

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmaksız İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Parmaksız tarafından kuruldu.

Alardy İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alardy İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hussaın A S J A tarafından kuruldu.

Rezgona İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezgona İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200  bin TL  sermaye bedeli ile A.Rahman Sams A tarafından kuruldu.

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın genel kurul sonuçları tescillendi!

Enka İnşaat Genel Kurul Toplantısı'nda özet olarak aşağıdaki ana kararlar alındı. Alınan kararların tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Sibel Huriye Üğdül, İntema İnşaat Genel Müdürü oldu!

İntema İnşaat'ın genel müdürlüğü görevine, son olarak İntema Yaşam İş Birimi Direktörü olarak görev yapan Sibel Huriye Üğdül atandı.  

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 90 TL sermaye bedeli ile Hakan Kandiş, Hakkı Kandiş ve Kaan Kandiş tarafından kuruldu. 

Al Mejhar İnşaat Genel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mejhar İnşaat Genel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Maher Alslıman tarafından kuruldu. 

Siyana Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyana Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sıavash Karımı ve Hamıd Karımı ortaklığında kuruldu. 

Sps Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sps Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Shahram Hajıbabaeımahallatı tarafından kuruldu. 

İntema İnşaat genel kurul toplantı bildirisini yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklamada genel kurul toplantı bildirisini yayınladı.

Utopya Turizm İnşaat genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Utopya Turizm İnşaat genel kurul toplantısı 13 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat genel kurul toplantısı 13 Aralık'ta yapılacak. 

Erguvan İnşaat Genel Müdürü Emre Maraşlı Haberi

Erguvan İnşaat Genel Müdürü Emre Maraşlı

Emre Maraşlı kimdir?

Emre Maraşlı, 1983 İstanbul doğumlu. Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan Maraşlı  Erguvan İnşaat Genel Müdürü’dür.


Yüksek lisansını ise Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlayan Emre Maraşlı, aile şirketi olan Erguvan İnşaat’ta 2005 yılında çalışmaya başladı. 


Emre Maraşlı, 2007 yılında yönetici olarak işlerin başına geçti.


Erguvan Demirbaş Konut İnşaat Anonim Şirketi’ni 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan 2013'te kurdu. Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığında kurulan şirket ortakları ise Ali Asgar Maraşlı, Emre Maraşlı, Rıza Maraşlı, Sefa Demirbaş, Yeşim Başpınar oldu. 


Emre Maraşlı, Erguvan Demirbaş Konut İnşaat şirketinin profilini şöyle açıkladı: Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak ve satma için bu şirketi kurduk. Kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa...