26 / 04 / 2024

Erka Panorama lansmanı ne zaman

Erka Panorama lansmanı ne zaman

Erka Konsept ve Erka Panorama 12 Ekim 2016, Çarşamba günü kamuoyu’na tanıtılacak. Erka Grup, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında; ilk projeleri olan Erka Konsept ve Erka Panorama’yı kamuoyu ile paylaşacak.

Siltaş Panorama’da yüzde 10 indirim ve 24 ay taksit imkanı!

Siltaş Yapı’nın geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardığı Siltaş Panorama projesinde avantajlı lansman kampanyası fırsatları Kurban Bayramı’nda da devam ediyor...

Mesa Panorama fiyat listesi 5 Nisan 2022!

Mesa Panorama fiyat listesi 5 Nisan 2022 haberimizde yer alıyor. Lansman fırsatlarının sunulduğu projede 317 adet konut yer alıyor.

Mesa Panorama lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa Panorama projesinde 3 blokta toplam 317 konut yer alıyor. Projedeki konutlar lansman fırsatlarıyla satışa çıktı.

Şile Colorist Panorama'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

CFR Yapı imzasıyla Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar sürüyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Colorist Panorama Şile'de lansman öncesi fırsatlar!

İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Colorist Panorama kampanyalı fiyatlar!

CFR Yapı imzası ile İstanbul Şile'de konumlandırılan Colorist Panorama'da 7 blokta 49 daire yükseliyor. Projede lansman öncesi kampanya sunuluyor...

Colorist Panorama'da lansman öncesi 199 bin liraya!

CFR Yapı imzası ile İstanbul Şile'de inşa edilen Colorist Panorama'da lansman öncesi 10 daireye özel kampanya hazırlandı. Projede daireler 199 bin liradan alıcılarını bekliyor...

Colorist Panorama Şile'de 60 ay 0 faiz imkanı!

CFR Yapı tarafından hayata geçirilen Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. 60 ay 0 faiz imkanının sunulduğu projede fiyatlar 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor!

CFR Yapı imzası ile İstanbul Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Projede faizsiz 60 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor... 

Colorist Panorama'da 230 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Şile'de CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Panorama'da lansman öncesi avantajlı fırsatlar sunuluyor. Colorist Panorama'da 230 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsat!

CFR Yapı imzası ile Şile'de inşa edilen Colorist Panorama'da lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Projede 60 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor...

Colorist Panorama'da 230 bin TL'ye 1+1 fırsatı!

CFR Yapı imzasıyla hayata geçirilen Colorist Panorama projesi "Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile satışa çıkarıldı. Colorist Panorama'da lansman öncesi fiyat avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Colorist Panorama'da lansman öncesi avantajlı fiyatlar!

"Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile satışa sunulan Colorist Panorama'da lansman öncesi avantajlı fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor...

Erka Panorama lansmanı ne zaman Haberi

Erka Panorama lansmanı ne zaman

Erka Konsept ve Erka Panorama 12 Ekim 2016, Çarşamba günü kamuoyu’na tanıtılacak.


Kağıthane bölgesinde 30 yıla yakındır proje geliştiren Erka Grup, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında; ilk projeleri olan Erka Konsept ve Erka Panorama’yı kamuoyu ile paylaşacak.


Erka Grup, kentsel dönüşümün yasalaşmasıyla birlikte Kadıköy ve Kağıthane projelerini yürütüyor. Erka Grup’un kendi ortaklığının da olduğu 8 ayrı yapı adasında toplam 1400 konut kapasiteli projelerin çalışması devam ediyor.


Erka Grup, Erka Konsept ile başlayacağı kentsel dönüşüm hamlesini sürdürerek, orta vadede portföyündeki 1400 konutu tamamlayacak.  Erka Grup, beş yıl içinde 3000 konut yapmayı hedefliyor.