24 / 04 / 2024

Erkan Bayrak

Erkan Bayrak

Sektör içerisinde artan rekabetin markaları farklılaşma noktasına ittiğini belirten Emlak İstasyonu Koordinatörü Erkan Bayrak, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını dile getirdi.

Erkan Akçay'dan Suriyeliler'e TOKİ evi verilmesine tepki!

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Suriyelilere TOKİ evi verilmesine tepki gösterdi. Akçay, "TOKİ'nin şehit, gazi ailelerine öncelik vermesi gerekir." dedi.

Emlak İstasyonu bu yıl 15 franchise ofis açacak!

Sektör içerisinde artan rekabetin markaları farklılaşma noktasına ittiğini belirten Emlak İstasyonu Koordinatörü Erkan Bayrak, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını dile getirdi.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe teslim tarihi!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinde 30 ay 0 faizle taksit imkanı sunuluyor. İstanbul Kadıköy'de yükselen Pırlanta Göztepe projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 liradan başlıyor...

Erkan Temiz: Ordu'nun en büyük eksikliği nazım imar planı!

Ordu'nun en büyük eksikliğinin nazım imar planı olduğunu söyleyen Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, Ordu’nun büyükşehir yapılmasının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen nazım imar planının halen yapılmadığını belirtti.

İbrahim Erkan: Konya'da müstakil evler çoğalmalı!

Yalıkonak Yapı Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erkan, yapmış oldukları projelere değinerek, inşaat sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erkan, Konya'da müstakil evlerin çoğalması gerektiğini belirtti.

Erkan Subaşı: Bursa'nın acilen deprem haritası çıkarılmalı!

Deprem haftası dolayısı ile MHP Yıldırım İlçe başkanı Erkan Subaşı yapmış olduğu açıklamada Bursa'da olduğu gibi Yıldırım'da aktif bir fay hattı geçtiğini söyledi. Subaşı: "Afet riskli alanlarda kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılmalıdır" dedi.

İbrahim Hakkı Erkan kimdir?

İbrahim Hakkı Erkan, İMO Konya Şube Başkanı oldu. Peki, İbrahim Hakkı Erkan kimdir? İbrahim Hakkı Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İbrahim Hakkı Erkan..

İMO Konya Şubesi başkanı İbrahim Hakkı Erkan oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası'da hafta sonu 14. Olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Erkan yaptığı açıklamada, " Meslektaşlarımız 14. Olağan genel kurulumuza yoğun bir ilgi gösterdiler meslektaşlarıma bu ilgiden dolayı teşekkür ederim. " dedi.

Bayrak Tepe Tabiat Parkı'nda yol çalışmaları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yerli ve yabancı turistleri Samsun’a çekmek adına projeler gerçekleştirmek amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı 3 tabiat parkından birisi olan Bayrak Tepe’de çalışmalar son sürat devam ediyor.

Emlak İstasyonu İzmit'te açılıyor!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu Brokerlığını Adnan Mercimek’in yapacağı yeni franchise ofisi İzmit’te açılıyor. Emlak İstasyonu Franchise Koordinatörü Erkan Bayrak; Emlak İstasyonu ile ilgili açıklama yaptı.

Antalya'da üç otele beyaz bayrak ödülü!

Antalya'da üç otel ve bir hastaneye "Beyaz Bayrak Gıda Güvenliği" ödülü verildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün "Gıda Güvenliği Eylem Kurulu Toplantısı", müdürlük konferans salonunda yapıldı.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe satılık!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe satılık daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta olan proje 93 bin 678 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe Residence'de fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Erkan Bayrak Haberi

Erkan Bayrak

Sektör içerisinde artan rekabetin markaları farklılaşma noktasına ittiğini belirten Emlak İstasyonu Koordinatörü Erkan Bayrak, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını dile getirdi. Bayrak "Şu an Türkiye genelinde 16 Franchise ofisimiz ile hizmet veriyoruz.  İstanbul, Ankara, Balıkesir, Kayseri, Şanlıurfa, Sakarya' da bulunmakta. Önümüzdeki 3 yıllık süreçte bu sayıyı 150' in üzerine taşımayı hedefliyoruz. Bunu yaparken de ülkemizin batısı ve büyük şehirler başta olmak üzere geniş kitlelere ulaşacağımız bir franchise ağı oluşturacağız. Önceliğimiz ticari potansiyeli olan iller olacak. 2016 yılı içerisinde açmayı planladığımız ve şu anda ön araştırma çalışmaları devam eden 15 franchise ofis  bulunuyor"...