26 / 04 / 2024

Erkan Uğurluer

Erkan Uğurluer

Ertaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Limited Şirketi, Erkan Uğurluer ve Ruhi Taşdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bartu Erkan tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Şevket Uğurluer vefat etti! 

Yüksek Mimar Şevket Uğurluer, 81 yaşında hayata gözlerini yumdu.  Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Erkan Subaşı: Bursa'nın acilen deprem haritası çıkarılmalı!

Deprem haftası dolayısı ile MHP Yıldırım İlçe başkanı Erkan Subaşı yapmış olduğu açıklamada Bursa'da olduğu gibi Yıldırım'da aktif bir fay hattı geçtiğini söyledi. Subaşı: "Afet riskli alanlarda kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılmalıdır" dedi.

Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi, Şanlıurfa OSB'de açıldı!

Güneydoğu Bölgesi’nin en büyük teknik meslek lisesi olarak, çağın gereklerine uygun eğitimin yanı sıra sanayinin nitelikli eleman ihtiyacı talebine yanıt verecek Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde açıldı.

Çağan Erkan kimdir?

Çağan Erkan, Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü oldu. Peki, Çağan Erkan kimdir? Çağan Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Çağan Erkan...

Doğuş GYO Genel Müdürü Çağan Erkan oldu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü Çağan Erkan oldu. Çağan Erkan'dan önce görevi Murat İnan devam ettiriyordu.

Erkan Petekkaya restaurant açıyor!

Hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan Erkan Petekkaya, Ortadoğu üzerinden yayın yapan MBC4 kanalına konuştu. Dizilerden kazandığını ticarete yatıran oyuncu, şunları söyledi: Ticaretten keyif alıyorum.

Erkan Yaşacan: İzmir havadan Mogadişu'ya benziyor!

İzmir'i Somali'nin başkenti Mogadişu'ya benzeten Yaşacan ''Kaçak yapılaşma bazı bölgelerde yüzde 100'ü bulmuş. Kent merkezinin 4 bin 435 hektarlık alanında kentsel dönüşüm gerekiyor" diye konuştu...

Ertaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Limited Şirketi, Erkan Uğurluer ve Ruhi Taşdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu

Erkan Uğurluer Haberi

Erkan Uğurluer

Ertaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Limited Şirketi, Erkan Uğurluer ve Ruhi Taşdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu. Ertaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek,bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerinde irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ertaş Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Limited Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Ardıç Sokak, Varyap Grand Tower A Kat:3...