27 / 04 / 2024

Erkanlı Holding satışları

Erkanlı Holding satışları

Erkanlı Holding tarafından hayata geçirilen alternatif gayrimenkul yatırım projesi Univa Öğrenci Evleri, Avrupa’daki Türklerden de yoğun ilgi gördü. Erkanlı Holding gerçekleştirdiği satıştan 16 milyon TL’lik gelir elde etti.

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Özyurtlar Holding’te 2 aylık satışların yüzde 80’i online’dan!

Koronavirüs sebebiyle online satış dönemine geçen Özyurtlar Holding'in 2 aylık süreçte gerçekleştirdiği satışların yüzde 80'i online üzerinden yapıldı. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Özyurt, yatırımcılar için bir mobil uygulama geliştirildiğini belirtti...

Konut satışları koronavirüse rağmen arttı!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ve Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan Mart ayı konut satışlarını değerlendirdi. Sektör temsilcileri, konut sektörünün tekrar ivme kazanacağını belirtiyor..

Babacan Central projesinde satışlar durdu! 

Babacan Holding bünyesindeki Babacan Yapı'nın 2017 yılında ön talep toplamaya başladığı Babacan Central projesinde satışlar durdu.

Erkanlı Holding'ten Ortadoğu atağı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu’da yeni projesine başlıyor. İlk günden beri Ortadoğulu yatırımcılardan büyük bir ilgi gören Univa, Lübnan’ı da satış ağına ekledi.

Erkanlı Holding’den Avrupalı Türklere 16 milyon TL’lik satış!

Erkanlı Holding tarafından hayata geçirilen alternatif gayrimenkul yatırım projesi Univa Öğrenci Evleri, Avrupa’daki Türklerden de yoğun ilgi gördü. Erkanlı Holding gerçekleştirdiği satıştan 16 milyon TL’lik gelir elde etti.

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul satışlarında yükseliş bekliyorum!

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı gayrimenkul piyasasında satışların 5 yıldan beri ilk kez düştüğünü söyledi ve gayrimenkul satışlarında yükseliş beklediğini ifade etti.

Konut satışlarına anlık bakılmamalı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, konut satışlarındaki yaşanan gerilemeyi değerlendirdi. Yılmaz, bazı firmaların yaşadığı ekonomik sorunların sektör genelinde varmış gibi yansıtıldığını dile getirdi.

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı!

Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları başladı. Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen proje Asset Campus iş birliğiyle Sakarya’da yükseliyor. 

Erkanlı Holding satışları Haberi

Erkanlı Holding satışları

Almanya’nın Düsseldorf kendinde gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı’na katılan Erkanlı Holding, 3 günlük fuarda Kocaeli ve Düzce projelerinden 220 adet ön talep alırken 24 adetlik öğrenci evi ve iki ticari alan satışı gerçekleştirerek 16 milyon TL’lik gelir elde etti. 

Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Öğrenci Evleri’nin ilki olan Sakarya Projesi’nde Türk müşterilerinin yüzde 40’ı Avrupalı Türklerin olduğunu ifade ederek, “Evim Türkiye Fuarı’nda da aynı ilginin sürmesi bizi çok memnun etti. 220 adet ön talebin yarısına yakının Sakarya Projemize yatırım yapan gurbetçilerden oluşması ise bize ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi” diye açıklama yaptı. 

Fuarda Kocaeli ve Düzce projelerinden 220 adet ön talep alan Erkanlı Holding, 3 günde 24 adetlik öğrenci evi ve iki ticari alan...