26 / 04 / 2024

Erkon Asfalt İnşaat adres

Erkon Asfalt İnşaat adres

Erkon Asfalt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hikmet Zengin, Mehmet Özgen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mart'ta Sultangazi, İsmetpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Evren Kamışlı tarafından kuruldu.

Boran Asfalt İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran Asfalt İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Elitok tarafından kuruldu.

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Benguşat tarafından kuruldu.

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yüzüak ve Veysel Serttağ ortaklığında kuruldu.

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Aydın tarafından kuruldu.

Sağnis Yol Altyapı Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağnis Yol Altyapı Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aymak tarafından kuruldu.

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Şakar tarafından kuruldu.

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Küçük tarafından kuruldu.

Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihat Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Öürk tarafından kuruldu.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Nr Altyapı Asfalt İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nr Altyapı Asfalt İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurahmet Özdemir tarafından kuruldu.

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de İhsan Arslan tarafından kuruldu.

Erkam Erkam Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkam Erkam Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mustafa Ertop tarafından kuruldu.

Erkon Asfalt İnşaat adres Haberi

Erkon Asfalt İnşaat adres

Erkon Asfalt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hikmet Zengin, Mehmet Özgen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. 


Erkon Asfalt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   MADDE :3     Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır.    A-   ASFALT a)- Asfalt üretim tesisleri kurmak, işletmek,kiralamak, kiraya vermek ve bu tesislerde asfalt üretimi yapmak. üretilen mamulün dahili ve harici pazarlamasını yapmak. b)- Her türlü asfalt, petrol ve petrol türevleri,benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent, jet yakıtı, gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb. alınımını, satımını yapmak, yükleme, boşaltma,depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak. c)- Akaryakıt istasyonları açmak, işletmek, yıkama yağlama servis istasyonları kurmak. Akaryakıt ve Diğer Petrol türevleri ile ilgili bayilikler almak. ç)- Her...