29 / 03 / 2024

eroğlu colins mağazaları

eroğlu colins mağazaları

Gayrimenkulde emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Eroğlu, "2014’te İstanbul, Ankara ve İzmir’de 4 yeni proje planlıyoruz. İnşaat alanımızı da 2 milyon 600 bin metrekareye çıkarmış olacağız’’ dedi...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Palladium Alışveriş Sokağı Mağazaları Satışta! Yüzde 10 taksitli peşinat, 36 Ay 1,59 vade farkı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Alışveriş Sokağı mağazaları satışa çıktı. İşte detaylar...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Eroğlu Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL destek!

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışla destekte bulundu.

Fas'taki BİM mağazaları kapanıyor mu?

Fas, BİM'i yerel ürünlere yer vermesi için ikazda bulunmuş ve mağazalarını kapatacaklarını belirtmişti. Konuyla ilgili BİM CFO’su Haluk Dortluoğlu açıklama yaptı...

HOM Design Center mağazaları!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi olan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center'da hangi mağazalar var?

Jülide Sarıeroğlu: SGK'da ilk gayrimenkulü satan Kılıçdaroğlu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, " SGK gayrimenkul satıyor, batıyor diyenlerin geçmişine baktığımız zaman SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kemal Kılıçdaroğlu." dedi.

Tahincioğlu mağazaları: Herkesten önce siz duyun‎!

Tahincioğlu mağazaları ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Ön talep toplanan Tahincioğlu mağaza satışı için ihale tarihi henüz belirlenmedi. 

Tahincioğlu'nun mağazaları çok yakında satışa çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla bünyesinde yer alan mağazaları çok yakında büyük fırsatlar ile satışa çıkarıyor. 

Beyoğlu’nda mağazalar hareketlenmeye başladı!

TERÖR saldırıları sonrası ziyaretçi sayıları düşen ve mağazaların teker teker kapandığı İstanbul Beyoğlu’na geri dönüş başladı.

eroğlu colins mağazaları Haberi

eroğlu colins mağazaları


EROĞLU Holding, hazır giyim sektöründeki iki markası Loft ve Colins’i dünya markası yapma yolunda ilerliyor.  Hazır giyimde yıllık üretimlerinin 26 milyon adet olduğunu belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, kendi markaları dışında Marks & Spencer, GAP, H&M, Mexx, Tomy Hillfiger, Zara, Massimo Dutti ve Bershka gibi çok sayıda dünya devine üretim yaptıklarını söyledi. 


37 ÜLKEDE 700 MAĞAZA


Bunun hazır giyim üretimlerinin yüzde 70’ini teşkil ettiğini ifade eden Eroğlu,  Colin’s ve Loft’u birer dünya markası yapma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti. ‘‘İlk Colin’s mağazasını 1995 yılında Rusya’da açtıklarını hatırlatan Eroğlu “Bugün 200 mağazamız olan Rusya’da jean’de jenerik marka olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Colin’s ve Loft olarak Türkiye dahil 37 ülkede toplam 700’ün üzerinde mağazayla dünyayı giydiriyoruz. 2014’te 150 yeni...