25 / 04 / 2024

HOM Design Center mağazaları!

HOM Design Center mağazaları!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi olan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center'da hangi mağazalar var?



Eroğlu Yapı’nın, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen tasarım ve dekorasyon markalarını tek bir çatı altında toplayan alışveriş merkezi HOM Design Center açıldı.

Yıllık 5 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen HOM Design Center’ın iç mekan tasarımları ise alışveriş merkezleri, konut ve eğitim yapıları konusunda uzman mimar Sinan Kafadar imzası taşıyor.

Skyland İstanbul projesinin içerisinde yer alan HOM Design Center’da kiralamalar Türk Lirası üzerinden yapılıyor, metrekare başına 150.-TL ile 200.-TL arasında değişiyor.

40 bin metrekarelik kiralanabilir alan üzerinde hayata geçirilen HOM Design Center 100 mağazalı bir alışveriş merkezi. AVM'de yıl sonuna kadar tüm mağazalar açılmış olacak.

HOM Design Center mağazaları!
Bretz, By Kepi, Casa, Cumba Garage, Cumba Selection, Çilek, Dartiste, Dekor 34, Dokumacı, Enne Mobilya, Enza, Ersa, Estetik Decor, Evist, Fatih Kıral, Fatih Kıral Kids, Fuga, Halsa, Hamm, İdaş, İşbir Yatak, Kaas, Koleksiyon, Lazzoni, Luxi Lighting, Maison, Mete Bronz, Metin Akpınaray, Mira Mobilya, N Design, Natuzzi, Özartaş, Praktiker, Siemens, Simurg, Sit Design, Stella, Şark Halı, Tepe Home, Vanessa, Yatsan, Zirve.


Geri Dön