28 / 03 / 2024

HOM Design Center mağazalar

HOM Design Center mağazalar

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi olan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center'da hangi mağazalar var?

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Mimarlık Yıllığı Sergisi HOM Design Center'da açıldı!

HOM Design Center, “Mimarlık Yıllığı” sergisine ev sahipliği yapıyor. 70’e yakın projeyi buluşturan serginin kapıları 16 Temmuz'a kadar açık.

HOM Design Center İçten Konuşmalar etkinliği düzenlendi!

Eroğlu Yapı’nın karma projesi Skyland İstanbul bünyesinde bulunan, tasarım dünyasının yeni merkezi HOM Design Center’ın ev sahipliğini yaptığı “İçten Konuşmalar” etkinlik serisinin üçüncüsü düzenlendi. 

HOM Design Center nerede? Nasıl gidilir?

HOM Design Center kapılarını açtı. Peki HOM Design Center nerede? Nasıl gidilir?

HOM Design Center AVM'de hangi mağazalar var?

Skyland İstanbul projesinin içerisinde yer alan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center AVM'de hangi mağazalar var?

HOM Design Center mağazaları!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi olan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center'da hangi mağazalar var?

HOM Design Center açıldı!

Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center kapılarını açtı.

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center, 13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı’nda!

HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

Hom Design Center 2017'de açılacak!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi Hom Design Center, Gastro Court alanında 25’i aşkın gastronomi markası olmak üzere toplam 100’ün üzerinde mağazaya sahip olacak.

Emre Arolat, Green Good Design Awards'da 3 ödül aldı!

Emre Arolat Architects (EAA) , "Maslak No.1 Ofis Kulesi", "Yalıkavak Konutları" ve "Zorlu Center" projeleriyle "Green Good Design Awards"da üç ödüle birden layık görüldü...

HOM Design Center mağazalar Haberi

HOM Design Center mağazalar

Eroğlu Yapı’nın, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen tasarım ve dekorasyon markalarını tek bir çatı altında toplayan alışveriş merkezi HOM Design Center açıldı.

Yıllık 5 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen HOM Design Center’ın iç mekan tasarımları ise alışveriş merkezleri, konut ve eğitim yapıları konusunda uzman mimar Sinan Kafadar imzası taşıyor.

Skyland İstanbul projesinin içerisinde yer alan HOM Design Center’da kiralamalar Türk Lirası üzerinden yapılıyor, metrekare başına 150.-TL ile 200.-TL arasında değişiyor.

40 bin metrekarelik kiralanabilir alan üzerinde hayata geçirilen HOM Design Center 100 mağazalı bir alışveriş merkezi. AVM'de yıl sonuna kadar tüm mağazalar açılmış olacak.

HOM Design Center mağazaları!
Bretz, By Kepi, Casa, Cumba Garage, Cumba Selection, Çilek, Dartiste, Dekor 34, Dokumacı, Enne Mobilya, Enza, Ersa, Estetik Decor, Evist, Fatih Kıral, Fatih Kıral Kids,...