28 / 03 / 2024

HOM Design Center İçten Konuşmalar etkinliği düzenlendi!

HOM Design Center İçten Konuşmalar etkinliği düzenlendi!

Eroğlu Yapı’nın karma projesi Skyland İstanbul bünyesinde bulunan, tasarım dünyasının yeni merkezi HOM Design Center’ın ev sahipliğini yaptığı “İçten Konuşmalar” etkinlik serisinin üçüncüsü düzenlendi. 



Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen mobilya ve dekorasyon markalarını bir araya getiren yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, “İçten Konuşmalar” etkinlik serisi ile sektör profesyonellerini buluşturuyor. 

Eroğlu Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Tuğba Saygıoğlu ev sahipliğinde 28 Mart Perşembe gecesi gerçekleşen “İçten Konuşmalar” serisi bu kez, “tasarım” kavramına değindi. 

İç Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yüksek İç Mimar Gülşah Karyağdı ve İç Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Erçetin’in önderliğinde yapılan etkinlikte, Doç. Dr. Osman Arayıcı, Tepe Home Mağaza Müdürü Yeşim Ulusoy ve Tepe Home İç Mimarı Zeynep Erten konuşmacı olarak katılım gösterdi.

Etkinlikte, “Günümüzde tasarım anlayışı ne yönde şekilleniyor?”, “Tasarımcıların yaşadığı zorluklar neler?”, “Satış kaygısı ve ekonomik baskıların tasarımlara etkisi neler?” sorularının cevaplanması istendi. Ayrıca kopya tasarımların üretime ve sektöre verdiği zarar görüşüldü.

Ünlü markalar, seçkin tasarımcılar ve yepyeni fikirlerin merkezi

Eroğlu Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Tuğba Saygıoğlu, HOM Design Center’ın yalnızca tasarımlara değil, tasarımcılara ve bu alana ilgi duyan herkese kapılarını açtığını, düzenlenen etkinliklerle tüm yaratım süreçlerini, tasarımcıların deneyimleri üzerinden işlemeye devam edeceklerini vurguluyor. Yeni konular etrafında şekillenen ve iç mimaride bilgi ve deneyim paylaşımına katkı sağlamayı hedefleyen “İçten Konuşmalar” serisi, her ayın son perşembe günü gerçekleşmeye devam edecek.


Geri Dön